Top 5 best bekeken video's 2016 YouTube YT MrsStilletto

Best bekeken video’s van 2016 – MrsStilletto YouTube Channel

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten heb ik een YouTube channel en daar heb ik vrijwel elke woensdag een video geüpload het afgelopen jaar. Mijn video’s werden door de tijd steeds beter (al zeg ik het zelf) en ik vind het heel erg leuk om mijn edit skills te zien verbeteren per video.

Aangezien we aan het einde van het jaar zijn gekomen, publiceer ik graag een leuk lijstje met YouTube video’s die het afgelopen jaar het best bekeken zijn. Want ik ben niet vies van een lijstje. Benieuwd naar de Top 5? Drumroll please! Lees en bekijk nu mijn:

Top 5 best bekeken video’s van 2016.

Top 5 best bekeken video's 2016 YouTube YT MrsStilletto

Let op: Alle titels zijn klikbaar!

Springkussen Festival impressie

Op nummer 5 vind je mijn impressie van het Springkussen Festival. Meer dan 300 weergaven en heel veel glimlachen en jumps later blijft deze video supergoed doorgaan. Extra voordeel: Vanaf een bepaald moment besloot ik mijn video’s voornamelijk rond of onder de 5 minuten te houden. Dat scheelt tijd voor jou als kijker. Deze impressie is daar een perfect voorbeeld van.

VLOG HOME TOUR Een nieuw huis – Sleutels ophalen en klussen

Binnen no time zat deze video over de 500 weergaven heen. Ben jij benieuwd hoe mijn nieuwe huis er uit ziet? Neem een kijkje bij ons binnen. Deze video staat op nummer 4 in deze top 5 van best bekeken video’s.

Asylum 16 – My Supernatural Convention Experience – Meeting Jensen and Jared

En dan natuurlijk mijn internationale video van afgelopen jaar: HET MOMENT SUPREME dat ik JARED EN JENSEN ontmoette! Hoe ging dat in zijn werk, hoe zien mijn photo ops eruit? En hoe blij ben ik na mijn eerste Supernatural conventie? Bekijk het nu (in het Engels).

LEES OOK  Geluk is: #SPNFamily

Ice swimming using Wim Hof Method

Is het vanwege het feit dat er dames in bikini voorbij rennen? Of wilt men gewoon leren wat die Wim Hof methode nu inhoudt? Mijn vriendinnen en ik namen deze challenge serieus (we daagden slechts onszelf uit hoor, we hebben er geen weddenschap mee gewonnen) en sprongen in het vroege voorjaar, terwijl iedereen met dikke winterjassen liep, het koude water van het Grevelingenmeer in. Dankzij de Wim Hof methode – die we laten zien in de video – was dit mogelijk voor mij. Spring ik met een lach het water uit? Of viel het me heel erg zwaar? Bekijk deze video zeker want het is toevallig ook één van mijn favoriete video’s 🙂 Deze video zit over de 1000 views heen. Now we’re talking!

En last but not least… graag tromgeroffel voor de best bekeken video van 2016:

Christmas Lights in Paris – Kerstsfeer in Parijs

Deze video gaat echt als een speer, ik heb al meer dan 1100 views op deze video gehad en hij is nog maar pas geüpload! Ik snap het ook wel, want je krijgt in 3,5 minuut een fijn kerstsfeertje mee van de Parijse warenhuizen en boulevards. Heb jij hem al gezien? Echt een pick me up, zo vlak voor de Kerst!

 

Welke van deze 5 video’s vond jij het leukst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.