5 best bekeken video's van 2017

Best bekeken video’s van 2017 – MrsStilletto YouTube channel

Op mijn YouTube channel upload ik iedere woensdag een nieuwe video. Met als onderwerpen: Geluk, Reizen & Duurzaamheid en the occassional rant about Supernatural or other fun stuff. Zoals nu, sinds januari, zal ik elke week een review van de nieuwste aflevering van Wie Is De Mol 2018 online zetten. Dit waren de best bekeken video’s van 2017 van YouTube kanaal MrsStilletto. De best bekeken video’s van 2017 op mijn kanaal horen ook in de spotlight te staan natuurlijk.

Prioriteiten

Eigenlijk was deze blog bedoeld voor het einde van 2017, maar toen mijn broer zijn bovenbeen brak en vervolgens met een longembolie werd opgenomen in het ziekenhuis – lagen mijn prioriteiten snel anders. Geen tijd om hier op te focussen en dus ook niet de meest recente cijfers tevoorschijn te toveren. Maar wie zegt dat de beste video’s van 2017 niet in 2018 gedeeld kunnen worden? Dus deel ik graag met jou de best bekeken video’s op mijn kanaal. Vergeet jij je niet te abonneren? Dat is helemaal GRATIS en kan je HIER doen.

5 best bekeken video's van 2017

TOP 5 best bekeken video’s van 2017

Let op: Alle titels zijn klikbaar!

520 views: Duurzame levensstijl – 3 tips om duurzaam te leven

Zoals de titel het al zegt, ik geef je 3 tips om duurzaam te leven. Zo is een duurzamere lifestyle voor iedereen haalbaar, met kleine stapjes.

Duurzame levensstijl 3 tips om duurzaam te leven

368 views: Leren ontspannen – Tot rust komen

Ik heb nogal eens last van stress. Ik maak me druk om persoonlijke zaken, ik lig te piekeren over mijn werk of over school (ja, dat is al begonnen – het piekeren, niet de school) en over mijn tekortkomingen/angsten. Tot rust komen moet je leren. En als je het regelmatig toepast, dan kan je echt ontspannen. Ik geef je een paar tips die goed bij mij werken.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 49 en 50 - Sinterklaas en Gebroken bovenbeen

Leren ontspannen Tot rust komen

305 views: 5 tips voor de Voorjaarsschoonmaak – Grote schoonmaak

Ik ben geen fan van de Grote Schoonmaak, maar als het voorjaar wordt krijg ik altijd de kriebels. Als jij ook niet zo van het schoonmaken bent maar wel simpele tips wil hebben, deel ik er 5 met jou in deze video. Altijd handig!

5 tips voor de voorjaarsschoonmaak - Grote schoonmaak

267 views: MGM Grand Hotel in Las Vegas

Weet je nog dat ik in 2015 op vakantie ging naar Amerika? Ik kwam onder andere langs Las Vegas waar we verbleven in het MGM Grand Hotel in Las Vegas in een Staywell Grand Queen Room. We hadden uitzicht op The Strip en ik laat je onze kamer zien. Ga je naar beneden, dan zit je direct in het casino, klaar om te gaan pokeren.

MGM Grand, where to stay in Las Vegas, hotel at The Strip

183 views: Waarom duurzaam leven? Waarom ik koos voor een green lifestyle

Ik leg in een video uit waarom ik kies voor een duurzamer leven en rustig en bewust met de aarde wil omgaan. Ik maak keuzes in mijn leven gebaseerd op mijn idealen en doelen. En een green lifestyle is daar één van.

Waarom duurzaam leven een green lifestyle

Mijn allerbeste video (allertijden) heeft 14K views en gaat over mijn verhaal om aan te komen ten tijde van mijn PDS toen ik daar enorm veel last van had. De klachten zijn met de jaren rustiger geworden en ik kan er al geruime tijd veel beter mee om gaan.

Mocht je deze heeeeeeele oude video van mij willen zien (ik woonde nog bij mijn ouders) dan kan je deze hier kijken:

Een oude video die afgelopen jaar nog steeds het best bekeken werd, is wederom de Wim Hof Methode video die ik in 2016 heb geüpload. Inmiddels is deze al bijna 3000 keer bekeken:

 

Welke van de 5 best bekeken video’s van 2017 vond jij het leukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.