haul

Birthday Presents Haul 2016

Misschien had je het al gelezen in mijn diary van afgelopen zondag, maar ik was vorige week maandag jarig! Ja, weer een jaartje ouder (en wijzer) en vandaag trakteer ik je op een haul.

Een haul, zoals dat vaak op YouTube genoemd wordt, is een overzicht met wat je allemaal hebt. Vaak laten meiden met enorm veel make-up je zien wat ze allemaal gebruiken. Of wat ze allemaal nieuw gekocht hebben. Het leek me daarom leuk om een andere soort haul te doen, door je te laten zien wat ik allemaal heb gekregen voor mijn verjaardag. En het is weer eens wat anders dan een unboxing video, want ik heb alles al uitgepakt!

Birthday Presents Haul 2016

Familie

Van mijn lief kreeg ik een prachtig boeket, chocolade en een weekend Edinburgh. Mijn moeder gaf mij een gehaakte poef voor in mijn nieuwe huis, een insectenhotel voor in mijn achtertuin en tuinhandschoenen. Verder ga ik elke maandag bij mijn moeder eten en dat vind ik eerlijk gezegd ook een mooi cadeau en daar ben ik erg dankbaar voor. Van mijn broer, schoonzus en nichtje kreeg ik een screenphoto van Repelsteeltje van Once Upon A Time, een boek over zwangerschap en ouderschap, het kookboek van Sara Kroos en een mooie tekening van mijn nichtje.

haul
Schoonfamilie

Mijn schoonouders en schoonoma hebben mij geld gegeven waar ik nog geen bestemming voor heb gevonden. Ik weet alleen dat het goed terecht komt. Ik bewaar geld dat ik heb gekregen altijd apart zodat ik het ook echt gebruik voor iets leuks. En later kan zeggen wat ik ervan gekocht of waar ik het voor gebruikt heb. Mijn schoonzussen en zwagers en neefje gaven mij een ticket voor een festival en een bordje en mok van Blond met het thema Parijs. Ik ben enorm dol op Parijs en dat is mijn favoriete stad ter wereld. Dus een schot in de roos! Ook kreeg ik het tweede seizoen van Downton Abbey. En een prachtige tekening van mijn neefje met onder andere een korte broek erop getekend. Tekeningen van mijn neefje en nichtje hang ik altijd op een mooie plek op zodat ik er een tijd naar kan kijken.

LEES OOK  26 November - New

Family don’t end in blood

Mijn beste vriendinnetje gaf mij het boek van Julia Cameron: The Artist’s Way. Haar zus gaf mij een lekker broodje makreelmoes. En van mijn balletvriendinnen heb ik een bon voor de schoonheidssalon in mijn woonplaats gekregen. Die ga ik zeker gebruiken voor een lekkere halve verwendag met massage, pakking, gezichtsbehandeling en meer. Ik kan niet wachten!

Ik heb ook bijna 100 berichten via Facebook gekregen, persoonlijke berichtjes via WhatsApp en een brief van mijn tante en een kaart van een vriendin. Me so lucky!

Wat vond jij van mijn haul? Bekijk hem zeker om alle leuke anekdotes te horen en meer achtergrond over wat de cadeautjes inhouden en hoe ik er zo op ben gekomen om het te vragen of gewoon een kijkje te krijgen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.