Carnaval 2017 in Tullepetaonestad

Carnaval 2017 in Tullepetaonestad – The 5 day edition

Het zit er weer op. Carnaval 2017 is voorbij en ik deed dit jaar the 5 day edition in Tullepetaonestad. Ik was er namelijk alle dagen bij! Ik ben moe tot op het bot. Mijn stem klinkt niet meer zoals het hoort. En ik heb een was liggen tot aan het plafond van de badkamer. Dat deert niks want het waren 5 geweldig leuke dagen.

Carnaval 2017 in Tullepetaonestad – The 5 day edition

Natuurlijk wil jij er alles van weten. Zou je willen dat je er bij was. En dat je het kon zien. Nou, dat kan! Ik heb namelijk alle dagen mijn telefoon meegenomen om een filmpje te schieten voor je. Door slecht en goed weer, bij dag en bij nacht, nuchter en beschonken. Je krijgt alles te zien in mijn video Carnaval 2017 in Tullepetaonestad.

Carnaval 2017 in Tullepetaonestad

Party!

5 dagen op een rij in maar 9 minuten tijd. Ik vind dat ik een persoonlijk record heb gevestigd! En daar ben ik best wel een beetje trots op. Let wel op met je geluid, soms staat de muziek best hard.

Kan jij de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/Ih5ARZvM-Ko

Sowieso heb ik een persoonlijk record gevestigd door elke dag carnaval te vieren. Normaal gesproken ga ik niet meer op dinsdag kijken, omdat ik dan geen zin meer heb. Maar dit jaar besloot ik gewoon elke dag te gaan. Dat hield in:

  • Vrijdag: 21:30 – 04:00 (in bed om 05:00 uur)
  • Zaterdag: 14:00 – 22:15
  • Zondag: 12:30 – 02:00
  • Maandag: 21:30 – 04:00 (in bed om 05:00 uur)
  • Dinsdag: 21:30 – 00:30 (in bed om 02:00 uur)
LEES OOK  Seks met die kale

Je kan wel begrijpen dat ik inmiddels enorm moe ben. Desalniettemin heb ik het nog voor elkaar gekregen om deze video te editen én te gaan werken vandaag. Hooray for me!

Vasten

Nu kan het opruimen beginnen. Carnaval is voorafgaand aan het vasten in het katholicisme. Ik ben niet katholiek opgevoed, dus ik ga niet vasten. Maar los van het vasten vind ik het ook een moment om naar binnen te keren. De boel klaar te maken voor het voorjaar. Dat klinkt wel goed. In mezelf keren, de lente verwelkomen, de boel aan kant maken. Een nieuw begin! Ik vind het jammer dat ik afscheid moet nemen van carnaval, omdat het zo’n gezellige tijd is. Maar ik hoop dat ik de rest van het jaar nog een boel leuke feestjes op me heb wachten. #topsport

Ben jij carnaval gaan vieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.