de beste kerstmis artikelen

De beste Kerstmis artikelen

Voor Kerstmis ben je bij mij ook aan het goede adres. Sinterklaas is nog maar net terug naar Spanje en we hebben allemaal een boom gezet. Jij nog niet? Ik vaak ook niet rond deze tijd, maar misschien wil je desondanks even extra in de Christmas spirit komen. Kijk dan even verder, want er zijn genoeg artikelen die over The Most Wonderful Time of the Year gaan:

Duurzame Kerstmis

Hoe vier je een duurzame Kerst? In dit artikel krijg je hands on tips om Kerstmis zo duurzaam mogelijk in te richten.

Kerstfilms kijken

Niets is zo lekker om rond de Kerstdagen je op de bank te settelen, op te krullen en te genieten van een echt kerstverhaal. Een winterverhaal doet ook al de truc! En ik deel een artikel met je waarin je getrakteerd wordt op wel 20 verschillende titels waar je de donkere winterdagen goed mee door komt. Een van mijn meest gelezen artikelen! 10 kerstfilms en 10 winterfilms. Succes gegarandeerd tijdens de feestdagen.

Kerstfilms

Kerstmarkt in Düsseldorf met pretzelpret

Ben jij wel eens naar Düsseldorf geweest voor de kerstmarkt? Wees niet getreurd want ik deel de sfeer van de kerstmarkt met je.

Kerstmarkt in Düsseldorf

Tradities

De decembermaand staat vol met tradities rond Sinterklaas, rond Kerstmis en Oud en Nieuw. Ik ben dol op tradities, terwijl ik dat vroeger helemaal niet was. Waardoor is dat veranderd? En hoe kijk jij tegen tradities aan?

Michael Bublé opzetten

Eerlijk gezegd krijg ik een enorm kerstgevoel van de cd van Michael Bublé, alsof je je waant in vroeger tijden waarbij de elpee zachtjes staat te spelen in de hoek en mensen in de woonkamer staan te stijldansen. Benieuwd naar mijn oordeel over zijn album? Deze review werd geweigerd door Bol.com!

LEES OOK  Afscheid van 2017 - Hoogtepunten en dieptepunten

michael buble

Gift wrapping

Geef jij cadeautjes weg rond de feestdagen? Dan pak je ze misschien al jaren in op dezelfde manier. In mijn blog deel ik manieren om het eens anders aan te pakken.

gift wrapping

Veel plezier met het ‘in the mood’ komen van Kerstmis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.