shoplog-dille-kamille-2-wat-ik-niet-kon-laten-liggen

Shoplog Dille en Kamille #2 – Wat ik niet kon laten liggen

Het is weer tijd voor een video! Helaas was ik nog niet aangesloten op internet maar heb ik mijn lieve moeder gevraagd of ik bij haar een video mocht uploaden. Zodoende kan ik jullie vandaag verrassen met een nieuwe video van mijn hand. Niet lang geleden ging ik naar Dille & Kamille en daar kocht ik een paar spullen. Benieuwd waar ik allemaal mee thuis kwam? Bekijk dan mijn Dille & Kamille shoplog.

Mijn favoriet

Dille en Kamille is waarschijnlijk – tezamen met de Hema – mijn favoriete winkel. Je kan er natuurlijke producten kopen en je hebt er spullen om mee te bakken, braden, je huis mee op te fleuren en om je huis schoon te maken. Dat laatste is niet per se een van mijn favoriete bezigheden, maar de rest zeker wel. Lekker eten is een must in mijn beleving. En het is fijn dat als je naar specifieke materialen zoekt, je bijna altijd bij hen terecht kan.

Ik ging voor maar 1 ding…

In dit geval ging ik voor maar 1 ding naar binnen. Ik wilde namelijk een flessenmand, maar ik kwam natuurlijk – zoals gewoonlijk – met meer dan 1 product naar buiten!

Belichting

Excuses voor het slechte licht in de video, ik ben nog steeds in verhuis/klus modus dus het is echt zoeken naar een plek in huis waar geen rotzooi staat. Binnenkort lijkt het allemaal een stuk gelikter, want inmiddels is onze vloer gelegd en dat ziet me er toch een partij mooi uit.

Impulsief? Moi?

Wat er zo leuk is aan deze shoplog van Dille & Kamille is dat ik je kort wat meer vertel over de producten die ik heb gekocht en impulsief in mijn mandje gooide. Desondanks wordt alles inmiddels al gebruikt. Ik ben er in ieder geval blij mee. Wil jij meer weten over de producten, vragen stellen aan mij over mijzelf, mijn onderwerpen, mijn blog of wat dan ook: feel free to leave a comment. Ik vind het altijd leuk om te horen van mijn lezers en ik beantwoord jouw vragen met alle plezier.

LEES OOK  What's in your bag? The HONEST video

Shoplog Dille & Kamille

Bedankt voor het kijken van mijn shoplog en nu ben ik benieuwd: Heb jij ook één van deze producten in jouw huis liggen?

 

shoplog-dille-kamille-2-wat-ik-niet-kon-laten-liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.