Female entrepreneurs MrsStilletto Annemerelcom workshops at citizen m

Favorieten op maandag #11 – Workshops at Citizen M

Favorieten op maandag: Alle dingen die ik leuk vond, interessant vond en graag met jou wil delen voor jouw #MondayMotivation. Zoals de film La la land en workshops at Citizen M en een filmpje van een lief, klein meisje.

Favoriete binnenkijker: Voormalige blekerij in Heemstede

Eigenlijk zo’n beetje alles wat hier te zien is, wil ik wel hebben. Wat een gaaf huis! Totaal anders dan waar ik in woon, maar desalniettemin ziet het er enorm gaaf uit en nog belangrijker: Is het leuk ingericht. Bekijk het huis van VT Wonen hier: Voormalige blekerij in Heemstede.

Favoriete film: La la land

Ik ging op woensdag naar La la land, die mede omdat ik veel stukken erin herkende (audities doen, je afvragen of dit het wel is…) enorm leuk vond. Daarnaast herkende ik filmstijlen van vroeger, geïnspireerd op films van weleer. Ik moest meteen terugdenken aan films van Audrey Hepburn en bijvoorbeeld Funny Girl met Barbra Streisand. Er zaten ook mindere dingen in, maar vond het overall een heel leuke film! Het scheelt denk ik dat ik niks over La la land had gelezen want mijn gezelschap was er minder over te spreken dan ik. Dus dat kan ik altijd aanraden. Laat je niet van de wijs brengen door recensies en nominaties in de belangrijkste categorieën. Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van smaak. Ik vond het in ieder geval een film naar mijn smaak. Wat ik van het tappen en het zingen vond, kan je hier lezen.

Geplaatst door citizenM Rotterdam op vrijdag 17 maart 2017

Favoriete moment: Workshops at Citizen M

Leuk! Ik ging workshops at Citizen M volgen in Rotterdam en kreeg daar veel energie van. En een flinke dosis inspiratie. Ik weet gewoon dat ik op de goede weg zit, nu nog volhouden en doorgaan. En gewoon hard blijven werken. Daar ben ik niet bang voor, dus ik heb meer vertrouwen in mezelf nu. De workshops waren overigens alleen voor female entrepreneurs of entrepreneurs in de dop. Maar wel alleen bedoeld voor dames. Heel erg leuk om eens een workshop voor alleen vrouwen mee te maken. De sfeer was gezellig en gemoedelijk. Dat vind ik wel heel erg belangrijk. ENNN ik maakte kennis met Annemerel die ik al enkele jaren op internet volg en ging met haar op de kiek:

LEES OOK  Magazines and pictures of my feet

Female entrepreneurs MrsStilletto Annemerelcom

Favoriete nummer: Je Veux van ZAZ

Ik krijg hier een zomergevoel van. Wat best wel knap is als je bedenkt dat het slecht weer is en regent. Dus wil jij ook in een vrolijke, Franse, zomerbui terecht komen? Luister dan dit nummer.

Favoriete filmpje: Moeder probeert haar dochtertje belangrijke zaken aan te leren

Hoe het meisje op ijsjes eten reageert; priceless.

Ik wens jou een fijne week en hoop dat deze favorieten jou ook een goede #MondayMotivation hebben gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.