favorieten #12

Favorieten #12

 

Het werd wel weer eens tijd voor een artikel met mijn favorieten. Want ik deel graag wat gezelligheid, vrolijkheid en geluk met jou. Daarom vandaag Favorieten #12. Check it out!

Mijn favoriete volgers: Jullie!

Ik heb weer een paar abonnees erbij gekregen op YouTube en daar ben ik enorm blij mee. Superlief van je dat je me volgt. Volg je me nog niet? No worries, dat kan door hier te klikken: MrsStilletto YouTube kanaal. Klik op abonneren en je krijgt GRATIS elke week een nieuwe video te zien.

Mijn favoriete (recente) film: Lion

Dat een film zulke mooie beelden kon hebben… ik zat helemaal in het verhaal en kon bijna de geuren van India ruiken, de angst van het jongetje voelen en de tranen voelen.. eh ja die voelde ik inderdaad over mijn wangen biggelen. Mooie film over een waargebeurd verhaal.

Mijn favoriete bezigheid: Lezen

Op dit moment lees ik heel erg veel. Ik liep heel erg achter met mijn tijdschrift abonnementen. En het werd tijd om dat allemaal in te halen. Op elk vrije moment heb ik daarom de laatste weken en maanden zitten lezen. Ik ben helemaal bij met de Flow Magazine en de Glamour. Nu alleen de Seasons nog en dan is alles bij. Daarnaast heb ik nog een paar blogs die ik graag wil lezen. De lijst is oneindig. En dan ook nog een boek wat ik op dit moment aan het lezen ben… en dan de stapel met boeken die ik nog heb staan in de kast en zou willen lezen. Lezen vervoert me naar een andere wereld en ik ben er dol op. Zo jammer dat ik zoveel jaar te weinig tijd heb vrij gemaakt om eventjes de rust te pakken om te lezen!

LEES OOK  Favorieten op maandag #8 The Station Breaks Concert

Overigens, een video met mijn favoriete tijdschriften kan je hier zien: https://youtu.be/cBwaC38AxtM Ik hield het toen nog niet echt kort en bondig 😉 Maar ik klets wel gezellig met je, ook weer leuk!

Mijn favoriete serie: Poldark

Ik zou het bijna niet kunnen of durven zeggen, maar Poldark doet het zo goed bij mij dat ik wel kan stellen dat het een plaats in mijn hart heeft gekregen NAAST Supernatural. Ja, zo ver durf ik te gaan. Hoewel ik alleen nog maar seizoen 1 en 2 heb gezien… kan ik niet wachten op seizoen 3. Seizoen 4 is al bevestigd! Ik kan een mooie tijd tegemoet gaan.

favorieten #12

Mijn favoriete TV kanaal: 24 Kitchen

Zo rustgevend als je 24 Kitchen hebt aan staan op de achtergrond. Laten we eerlijk wezen, naast Poldark op een zondagmiddag is er toch niets op tv. Dus dan is het wel zo lekker om naar fijne recepten en heerlijk eten te kijken. Ben ik de enige die altijd trek krijgt bij het zien van al dat lekkers? Het is me al zo vaak gebeurd dat het water me in de mond loopt haha!

Mijn favoriete ontdekking: Social Media is maar 1 kant van het verhaal

Ik geloof dat ik hier al eerder over verteld heb, maar nu ik steeds minder op social media zit… voel ik me ook een stuk beter. De winterdip is weg, de zon begint te schijnen en al die Instagram accounts zijn ook maar 1 kant van het verhaal. Hoe fijn is dat. Bedenk wel: In mijn leven is het ook allemaal geen rozengeur en maneschijn hoor! Ik heb er dan ook geen problemen mee om klotemomenten met je te delen. Kijk maar op mijn Snapchat of Instagram Stories as we speak en je zult zien dat ook ik wel eens mindere dagen or ervaringen heb…

LEES OOK  Favorieten op maandag #5 - Boekenkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.