favorieten op maandag millennials

Favorieten op maandag #2 – Millennials, Rufus Wainwright en meer

Zoals vorige week, deel ik vandaag graag met jullie waar ik happy van werd de laatste tijd. Check it out!

Favoriete concert: Amsterdam Sinfonietta x Rufus Wainwright

Als je mijn lofzang nog niet hebt meekregen van mijn diary van gisteren… dan bij deze: Het mooiste concert van mijn leven! Loepzuiver gezongen, verrassend, emotioneel. Ik had elke keer kippenvel en zelfs tranen in mijn ogen, zo ontroerd was ik. Ik kan niet wachten tot ze het album hiervan uitbrengen. Het is nog niet zeker, maar ik hoop dat ze het zeker doen.

Favoriete filmpje: Simon Sinek on Millennials in the workplace

Nooit gedacht dat ik zo onder de indruk zou zijn van een filmpje. Je moet hem echt even kijken, want alle 15 minuten was het raak. Helaas zitten er enorm veel stukken in het filmpje die ook op mij van toepassing zijn en ik zou met zekerheid kunnen zeggen dat mijn ogen nu pas geopend zijn. Het gaat over millennials op de werkvloer, social media gebruik en verslavingen. Allemaal raak.

Favoriete uitstapje

Heel onverwachts vroeg mijn schoonzus of ik zin had om met haar en mijn nichtje te gaan lunchen in de stad. Ik ga best wel eens lunchen, maar eigenlijk nooit met haar. Het was zo gezellig! Dat wil ik eigenlijk wel vaker doen.

Mijn eerste Dutch Weedburger! Dat smaakt naar meer. #nomnom #instafood #foodstagram

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Favoriete aha moment

Tot de conclusie komen dat je toch echt van je luie reet moet af komen als je wilt dat er iets gedaan wordt. Ik kan bijvoorbeeld wel hopen op een strakker lijf, maar als ik zelf geen werk verricht zal dat nooit gaan lukken. Aha momentje? Wel een beetje. Ik ben alles behalve een fit meisje te noemen. En ik kan dit ook op andere gebieden in mijn leven toepassen.

LEES OOK  Candy performance - Life is a playground!

Favoriete Snapchat

Ja, ik was even afwezig op Snapchat, maar je kan ook hele leuke stories vertellen als je niet zo veel te doen hebt. Het gaat juist om engagement met elkaar. Dus besloot ik mijn Snapchat routine weer een beetje op te pakken. En je mee te nemen  naar heel veel dingen die ik doe – even the fun stuff!

Wil jij ook alles meemaken? Meld me dan aan!

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Favoriete uitzicht

Sneeuw, sneeuw, sneeuw. Manlief was misschien laat thuis tijdens code oranje, maar tjonge wat was het een mooi plaatje buiten! I love sneeuw.

Ben jij ook een millennial? Wat vond jij van het filmpje? (Ook als je geen millennial bent)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.