wie is de mol

Favorieten op maandag #3 – Wie is de Mol

Ja oeps, daar gaat het al! We zitten inmiddels op dinsdag, maar ik hoop dat jullie het mij vergeven. Vandaag de derde favorieten. Waaronder WIE IS DE MOL.

Favoriete TV-programma: Wie Is De Mol?

Dat ik dat nog niet eerder vermeld heb zeg… Ik ben namelijk DOL op Wie is de Mol. Mocht jij nieuw zijn op mijn blog, kijk dan even naar mijn eerdere lofzangen hier, hier en hier. (En er is nog veel meer te vinden) Ik vind zaterdagavond alleen een kutmoment om het uit te zenden want dan hebben wij eigenlijk altijd wat te doen. Afgelopen zaterdag zaten we op het feestje van de buren, ik zie de tijd 20:15 uur en roep tegen mijn lief: Snel!!! Punten inzetten! Iedereen natuurlijk benieuwd waarom wij ineens zo heftig onze telefoons erbij pakken en minutenlang niet aanspreekbaar zijn. Niet heel sociaal dus… Wel kijken we het iedere week zo snel mogelijk terug en moet ik dus oppassen dat ik nergens spoilers te zien krijg. Ik heb natuurlijk nog geen idee wie de mol zou kunnen zijn maar tot nu toe heb ik nog niet veel punten verloren gelukkig.

wie is de mol

Klik hieronder om naar de eerste aflevering van het seizoen te gaan.

Aflevering 1.

Favoriete verrassing: Party bij de buren

Zo denk je even langs te gaan op een verjaardagsfeestje, en zo kom je midden in de nacht thuis. Prima verrassing, het was erg gezellig. We hebben het maar getroffen met onze nieuwe buurt.

Favoriete moment: Schoonvader thuis

Mijn beste moment afgelopen week: Toen mijn schoonvader weer uit het ziekenhuis mocht. Operatie goed verlopen, nu thuis herstellen. Gelukkig ging alles goed. <3

LEES OOK  Podcast favourites

Favoriete muziek: Station Breaks

Ik heb het album van de Station Breaks in de bus gekregen vanuit Amerika. Die staat nu de hele dag aan. Heerlijk! Voor korte samples van alle liedjes, ga naar mijn Snapchat om 10 seconden per nummer te horen.

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Sowieso moet je even naar Snapchat gaan om mij aan te melden als je vriendje. Nou ja, moet… alleen als je het wilt. Lijkt mij erg gezellig in ieder geval!

Favoriete video: The Netherlands welcomes Trump in his own words

Elke zondag kijk ik Zondag met Lubach en deze keer hadden ze op die redactie een grappig introductiefilmpje in elkaar gezet voor Trump over Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.