Favorieten op maandag 5 boekenkast

Favorieten op maandag #5 – Boekenkast

Favoriete momenten op maandag, daar zijn ze weer. Eventjes de focus op leuke dingen, zoals onder andere het leuke uitzicht dat ik erbij heb thuis op mijn boekenkast.

Favoriete afspeellijst: Rufus Wainwright & Amsterdam Sinfonietta

Als ik in bad lig, als ik in bed lig, als ik wakker word, iets in huis aan het doen ben of creatief bezig ben. Ik word gewoon heel blij van alle muziek die in deze lijst staat. En ik had nooit gedacht dat Joni Mitchell zo lang under my skin zou zitten. Met alles wat ik doe, zing ik haar nummer en als hij langs komt zet ik hem zo hard mogelijk aan en dans ik als een rare hippie door de kamer.

Favoriete moment: Uit eten met hubby

Ik ben al uit eten geweest met een (inmiddels) oud-collega afgelopen week, maar de leukste verrassing kwam toen hubby uit eten wilde gaan afgelopen weekend. We hadden een zeer geanimeerd gesprek tijdens onze dis en het eten smaakte ons goed.

Favorieten op maandag 5 boekenkast

Favoriete uitzicht: Mijn boekenkast

Ik ben zo tevreden met hoe mijn boekenkast er nu uit ziet. De gang is leeg, het kleine kamertje een beetje gevuld, de fotoalbums staan in de inbouwkast, de boeken staan netjes geordend in onze boekenkast. We hebben WO2, Geschiedenis, Romans en Engelstalige romans in de boekenkast staan. Netjes geordend op genre en voorzien van een nametag. Ja, het is een mooi zicht. Ik ben tevreden!

Favoriete gevoel: Lente komt eraan

Ik hoor de vogeltjes fluiten en de zon schijnt door de ramen dat een prachtig licht werpt op onze chique vloer, de mantel en de gave groene kleur die ik op de muur heb gesmeerd. En ik hoop en ik denk dat de lente er snel aan komt. Ik geloof dat we nog even moeten wachten, omdat het deze week gewoon stiekem weer gaat vriezen. Maar ik kan je alvast verklappen dat ik er klaar voor ben, kom maar op met die lente! Ik ben toe aan een nieuw seizoen wat lichter, vrolijker en minder druilerig is. Dat zal wonderen voor mijn humeur doen ook denk ik.

LEES OOK  Favorieten #12

Waar werd jij happy van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.