Favorieten op maandag #6 interview

Favorieten op maandag #6 – Interview

Deze favorieten bestaan weer uit een paar pareltjes en er kwam een interview met mij online. Hoe leuk!

Favoriete album: The Station Breaks

Binnenkort komt het optreden van The Station Breaks eraan in de Melkweg en ik zet elke week wel meerdere keren hun cd op. Het is gewoon lekkere muziek!

Favoriete nummer: Be My Valentine

Kina Grannis, die ik toevallig ook eens in de Melkweg zag en jaren en jaren geleden als een van de eersten ‘ontdekte’ op YouTube, heeft 7 jaren terug een Valentijnsnummer gemaakt. En nu De Grote Dag er aan zit te komen, zit ik elke keer met het liedje in mijn hoofd.

Favoriete #Girlboss moment: Interview Code Geel

Ik sta met mijn koppie op Code Geel waar ik spreek over mijn PDS, Prikkelbare Darm Syndroom. Wil je daar sowieso meer van weten? Dan kan je naast het interview ook mijn rubrieken PDS lezen. Het interview van Code Geel is helaas niet meer te lezen. Ik kreeg meteen heel veel lieve reacties op het bericht, daar word ik natuurlijk ook heel happy van.

De prachtige foto die werd gemaakt is natuurlijk weer van Nicola Catherina Photography.

Favoriete moment: Housewarming party 50+

Afgelopen weekend gaven husband and I een housewarming voor ooms, tantes en vrienden van mijn ouders (en daarmee zijn het familievrienden, dus ook van ons). Het was erg gezellig en we liepen meerdere keren door het huis om een tour te geven. De reacties waren allemaal erg leuk en positief. En het was vooral heel erg gezellig, met mensen die van het begin van het feest tot het einde bleven. Dit zijn de gezelligste momenten. Drankjes, lachende mensen, muziek. Mij maak je bijna niet gelukkiger.

LEES OOK  7 Oktober - Life is like...

Favorieten op maandag #6 interview

Favoriete weer: Sneeuw

Ja het sneeuwde weer! Ik vind mijn huis en tuin en dan enorm mooi uit zien. Love it!

Favoriete uitspraak: Hut bouwen

Mijn nichtje bleef ook tijdens de housewarming slapen, want ze wilde zo graag eens blijven logeren als ome J. er ook zou zijn. Natuurlijk was het geen punt! De dag erna konden we gezellig wat meer met elkaar doen, zoals samen opstaan, ontbijten, in bad springen, spelen en een fort bouwen. Zij noemde het haar boomhut en had nog niet eerder van de bank een hut gebouwd denk ik. Dus toen ik de kussens overeind zette en zei dat ze er in mocht gaan zitten, was ze niet te houden. Vanuit de hut, die we hadden afgesloten hoorde ik alleen maar “WAAAAUUUUUWWWWW!” “Dit is leuuuuuk!!” Dat wakkerde van alles in me aan. Toen ik jong was vond ik hutten bouwen in huis, of buitenshuis, ook altijd geweldig. Dus het was leuk om te horen dat ze het net zo spannend vond als ik indertijd.

interview Astrid hut fort

Favoriete etentje: Breda

Gisteren had ik een afspraak met twee vriendinnen van me. En M. had ik al voor mijn gevoel 100 jaar niet meer gezien, dus ik was enorm happy om haar weer eens te zien! We hebben vanaf de middag lekker gekletst in Breda, eerst met drankjes bij de Boterhal en erna gingen we uit eten. Ik vroeg de dames om advies hoe ik het beste om kon gaan met kinderen van vrienden die dingen doen in mijn huis wat ik niet wil. En we spraken over kinderen, opgroeien, grappige dingen die we meemaakte, families en over werk. Fijn moment <3

LEES OOK  Hoe je succesvol gewoonten aanleert of hoe voornemens lukken

Favoriete actie: Warme Truiendag

Heel makkelijk duurzaam bezig zijn: Warme Truiendag was afgelopen vrijdag en alles wat je hoefde te doen was je verwarming lager zetten en een dikke trui aan doen. Ik had er twee aan. Wil je meer handige tips om duurzamer te leven? Bekijk dan deze video: 3 tips om duurzaam te leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.