the station breaks supernatural concert amsterdam

Favorieten op maandag #8 The Station Breaks Concert

Favorieten op maandag om te genieten van alle leuke dingen in het leven.

Favoriete moment: The Station Breaks concert

Ik vind het heel moeilijk om te kiezen, want ik had zo veel mooie momenten deze week. Maar ik kies dan het liefste het The Station Breaks concert als geheel. Ik heb zo genoten van die avond. Vooral het meet & greet gedeelte, de laidback atmosphere en vervolgens de liedjes allemaal meezingen. Fijne avond, met fijne muziek! Natuurlijk heb ik hier een leuk (en kort!) filmpje van gemaakt. De video kan je hier bekijken:

the station breaks supernatural concert amsterdam

Kan je hem niet zien? Klik dan op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=wHYKDKLnjB8&feature=youtu.be

Ik werd de rest van de week overstelpt met prachtige foto’s van The Station Breaks concert, dus ik kan alleen maar zeggen: Bedankt lieve vriendinnen om deze te delen met mij zodat ik prachtige foto’s kan laten zien van mij met de band.

Favoriete verrassing: Expositie La Parisienne

Ik had gelezen in Vrouw magazine dat er een foto expositie was in het The Grand hotel in Amsterdam. En het deed me vooral in de trein terug naar huis denken aan Parijs en hoe happy ik van de mooiste stad van de wereld word.

Favoriete podcast: The Minimalists

Ik luister met gemak naar de podcasts van The Minimalists. Inmiddels luister en ken ik ze alweer een paar jaar. Time flies! Hoewel ik een maximalist ben die interesse heeft in minimalisme, kan ik altijd erg genieten van hun podcasts. Ze zijn zonder reclame, geven je goede adviezen en zorgen dat ze een uitgebreid antwoord geven. Iedere podcast staat in het teken van een ander onderwerp.

LEES OOK  Het LaLa lied

Favoriete open brief: Cecile Narinx schrijft een open brief aan de carnavalhater

Het is je vast wel opgevallen: Ik vier carnaval. Hoewel dochter van twee oer-Hollandse mensen, ben ik geboren net over de sloot in Brabant. Toen ik puber werd, raakte ik steeds meer gefascineerd door carnaval en werd het een soort van levensbehoefte die je alleen kent als je rasechte carnavaller bent. Ik heb het virus ook, mede dankzij die nuchtere Hollandse ouders, te pakken en ik ben blij dat ik het elk jaar weer mee mag maken. Cécile schrijft een open brief naar alle carnavalhaters. Je kan hem hier lezen: Harpers Bazaar.

Favoriete traditie: Carnaval

Jaja, nu weet ik het wel hoor ik je al denken. Maar het is gewoon zo’n gezelligheid, carnaval! We kregen dit jaar mensen die het nog nooit gevierd hebben te logeren en dat was heel erg leuk! Ook wist ik het gisteren van 1 uur in de middag, tot half 3 te rooien dus ik ben heel erg tevreden met het resultaat tot nu toe. (Andere dagen was ik ook present natuurlijk!) Aankomende week deel ik graag een paar dagen carnaval met jullie via mijn YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.