Favorieten op maandag 4 Logeerpartijtje

Favorieten op maandag #4 – Logeerpartijtje

Hoera, de maandag is weer een mooie dag om te kijken naar alles waar ik gelukkig van word. Ik heb een fijne week gehad met een logeerpartijtje. Wat gaat er nog meer in mijn koppie om?

Favoriete serie: Poldark

Jawel! Een nieuwe serie waar ik verslaafd aan ben geraakt is Poldark. Ik geloof dat ik niet de enige ben. Sinds het gestart is op Net 5 zie ik om de haverklap dames in mijn Facebook timeline inchecken op ‘Kijkt naar: Poldark”. Niet gek ook! Mijn moeder raadde me deze serie aan en ik ben haar daar dankbaar voor. Kostuums, oude tijden, Engels, mooie man, mooie vrouw, broeierige blikken, intriges, intriges, intriges. IK VREET HET OP! Echt heel erg leuk om naar te kijken. Ik moest bij de eerste aflevering er even in komen (ik vond Poldark nogal een eikel) maar ik was geïntrigeerd. En de tweede aflevering was ik helemaal om.

En die man! Aidan Turner is inmiddels enorm vaak gepind op mijn Pinterest borden. En niet te vergeten de lofzang op de theemutsenavond over hem met ontbloot bovenlijf. Voor iedereen die geïnteresseerd is… Check. It. Out.

Poldark GIF - Find & Share on GIPHY

Natuurlijk draait daar de serie niet om, maar het is niet erg als je dit ziet natuurlijk.

Poldark GIF - Find & Share on GIPHY
Poldark GIF - Find & Share on GIPHY

Hopsakee! En nu snel die serie kijken.

 

Favoriete plek: Ons huis

Ik ben zo tevreden met mijn huis. Ik voel me er echt op mijn gemak. En nu ga ik eindelijk wat meer richting het inrichten. De kleine slaapkamer heeft mijn man inmiddels af gemaakt, mijn nichtje bleef er inmiddels in slapen. En het voelt weer als een stap in de goede richting. Nu gaan we ons richten op de zolder, om daar een multimedia ruimte van te maken. Als je zo veel series en films kijkt en graag een game aan zet zo nu en dan is het natuurlijk mooi als je een thuisbioscoop maakt. Ik heb er zin in!

LEES OOK  Proposal and reactions

Favorieten op maandag 4 Logeerpartijtje

Favoriete moment: Logeerpartijtje

Mijn nichtje bleef slapen afgelopen weekend en dat zijn bijzondere momenten voor een tante. Vooral als ze voor het slapen zegt: Ik hou zo veel van jou Titi, je bent echt lief. Dan smelt je hart toch gewoon.

Favoriete herinnering: Asylum

Ik heb de laatste dagen veel terug gedacht aan mijn conventie tijd in Birmingham waar ik zo heb genoten. Met de lieve acteurs op de foto mogen gaan. Wat ben ik toch een mazzelaar.

Diary 2016 Week 18 Asylum 16

Favoriete idee: Zelf je toekomst bouwen

Soms moet ik mezelf weer even een schop onder mijn kont geven. Want eens in de zoveel tijd lijd ik aan een serieuze aanval van twijfel aan mezelf. Maar voor ik het weet slaat dat weer om in positieve gedachten. Ik weet dat ik zelf mijn toekomst kan bouwen. Dat hoef ik alleen maar zelf te doen. And good things come to good people, toch? Ik hoop dat ik een gevalletje karma heb en met hard werken daarbij moet mijn toekomst er zeker rooskleurig uit zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.