Favorieten op maandag (op vrijdag) #7

Te moe, te druk en vooral te lamlendig waardoor de favorieten die afgelopen maandag online zouden komen, vandaag online zijn gekomen. Maar dat maakt niet uit! Beter te laat dan nooit. Mijn favorieten van week 7:

Favoriete vooruitzicht: Concert

Maandag 20 februari ging ik naar een concert toe in de Melkweg en daar keek ik al enorm naar uit. De muziek stond constant aan en ik had er enorm veel zin in! Ik heb inmiddels afgelopen woensdag al een bericht hierover online gezet. Heb jij mijn video al gezien? Bekijk het hier: The Station Breaks concert.

the station breaks supernatural concert amsterdam favorieten

Favoriete lentegevoel: Bloemen

Ik kreeg op Valentijnsdag een bos bloemen van een vriendin van me en op vrijdag kwam een vriendin op visite. En de bloemen in ons huis fleuren de boel zo enorm op! Heel erg blij mee. Ik haal niet zo vaak verse bloemen dus dit is echt een treat.

A beautiful bouquet I got from a dear friend of far away. 💕 #oceanscantkeepusapart #friendswithoutborders

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Favoriete gedachte: Toekomstplannen

Recentelijk heb ik een inzicht gekregen in mijn bestaan en dat ik al die tijd iets niet in gedachten heb genomen. Eerder had ik het er al over dat ik meer vertrouwen in mezelf had gekregen en mijn toekomst kon indelen zoals ik wilde. Ik ben nog niet klaar met die toekomstplannen en heb gewoon altijd een onderdeel niet meer in consideration genomen. Tot ik ineens dacht: Hee, als ik wil, kan ik best weer gaan studeren. Gewoon nooit meer aan gedacht omdat ik inmiddels al zo lang werk… dat ik gewoon het heft in eigen handen kan nemen en kan beslissen om weer te gaan studeren. Ik zeg niet dat ik het ga doen, maar wel dat het een leuk en verfrissend gevoel is dat ik nooit te oud ben om te leren. Letterlijk en figuurlijk.

LEES OOK  7 Oktober - Life is like...

Favoriete bezorging: 365 dagen succesvol

Ik heb een boek gewonnen via Artikel 255. Het boek 365 dagen succesvol. Ik kreeg het boek heel snel al toegestuurd en ben enorm benieuwd naar de inhoud. Elke dag mijn leven succesvoller maken. Ik heb het gevoel dat het boek op het juiste moment in mijn leven komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.