favorieten op maandag millennials

Favorieten op maandag

Om de week lekker positief te beginnen, deel ik met jullie graag mijn favorieten van afgelopen week! Ik hoop hier een terugkerende rubriek van te maken:

Favorieten op maandag.

Let’s see how that goes. In plaats van dagelijks mijn gelukjes te delen, wil ik graag wekelijkse gelukjes met jullie delen. En dat zijn er soms een boel en soms niet zo heel erg veel. Dat kunnen spullen, ontdekkingen, filmpjes en gevoelens zijn. Lees maar lekker mee met mijn favorieten van afgelopen week.

Favoriete gezelschap

Natuurlijk is het niet leuk om lichtelijk depressief te zijn. Ik zat even flink in een dip maar kreeg meteen bijval van mijn familie die naar mij toe snelden. Voor ik het wist zaten we ’s avonds met zijn allen aan de friet en voelde ik me alweer een stukje beter.

favorieten op maandag #1

Favoriete winterweer

Het heeft gewoon gevroren! En overdag schijnt de zon! Dat zijn toch dingen om verschrikkelijk vrolijk van te worden? Ik vind in ieder geval van wel. Dit vind ik nu vallen onder ‘functioneel koud’. Dit is een term die ik al 20 jaar gebruik, functioneel koud is zo koud dat je er wat aan hebt. Dus dat je kan gaan sleeën omdat het heeft gesneeuwd, of kan schaatsen omdat het vriest. Vaak is het in de winter koud, zo rond het vriespunt maar is het vooral donker, grijs en regenachtig en daar houd ik helemaal niet van. Functioneel koud is onder het vriespunt met een lekker zonnetje en een buitje zo nu en dan (dus sneeuw!) om verse sneeuwval aan te vullen. Ik weet dat het heel on-Hollands is om zulke dingen te willen. Maar ik wil het lekker toch. Hoewel ik nog niet geschaatst heb, vind ik het gevoel van een lekker koude winter al voldoende.

LEES OOK  Favorieten #12

Favoriete uitzicht

Een mooie bos met bloemen die manlief en ik hebben gekregen omdat we hebben gedanst op oudejaarsavond. Prachtige, grote rozen en paarse bloemetjes. Love it.

Favoriete uitstapje

Met zijn tweetjes lunchen bij Bonnefooi in Roosendaal en lunchen met een warme maaltijd. Dat is echt een fijn uitstapje! Eigenlijk zouden we gaan schaatsen op de schaatsbaan op de Markt maar dat is er niet van gekomen. Toen we eenmaal klaar waren met lunchen was het zo druk geworden, dat we besloten om naar huis te gaan.

Favoriete leermoment

Ik heb een online cursus gekocht en daar ben ik zo tevreden over. Ik heb nog niet alle lessen doorlopen en voor die tijd mag ik eigenlijk nog niets doen, maar ik ben nu al blij met de informatie die ik tot me genomen heb. Het leert heel snel en makkelijk en misschien zijn het her en der inkoppertjes maar ik mag niet klagen.

Wat vond jij van het afgelopen winterweer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.