Geluk is #SPNfamily

Geluk is: #SPNFamily

Als Supernatural fan werd ik welkom geheten in de fandom. Wij noemen onszelf de Supernatural Family, ofwel #SPNFamily. Dit betekent dat iedereen; ongeacht kleur, ras, seksuele voorkeur of wat dan ook welkom is in onze familie. En we proberen ook als een familie voor elkaar te zijn.

#SPNFamily

Eerder sprak ik al eens over mijn fandom. Vroeger was ik nergens fan van en om dan pas na je twintigste fan van een televisieserie te worden, dat had ik niet verwacht. Nog minder had ik verwacht om zo enorm fan te worden dat ik met anderen ging afspreken. Bij gebrek aan gesprekspartners over mijn grote obsessie, had ik in een groep lieve meiden al snel mijn SPN Family gevonden. En wat bleek? Ze waren meer dan ‘gezellige gesprekspartners’, ze zijn daadwerkelijk vrienden van me geworden. En dat komt allemaal door de open blik naar anderen en de openheid van de mensen zelf binnen de groep.

Geluk is #SPNfamily

Fandom

Het liefst zou ik iedereen welkom willen heten in onze fandom! En dat kan ook, als je fan bent van Supernatural natuurlijk. Ik zou iedereen willen vertellen hoe bijzonder ons fandom is. Iedereen is zo enorm aardig voor elkaar. Natuurlijk zitten er in een fandom wel eens types tussen die minder aardig zijn. Zo ook bij onze SPN Family. Die klagen over van alles en kunnen onwijs onaardig tegen anderen doen. Maar gelukkig heb ik tot op heden alleen prettige ontmoetingen gehad.

SPN Family is als familie

Zo kreeg ik eens een ticket voor een online concert. Van een SPN Family lid die ik niet eens ken. Sterker: Ze woont in Amerika! Maar niet te flauw om je te sponsoren. Ik krijg lieve berichtjes via WhatsApp van mijn vriendengroep die ik 1 middag heb leren kennen en voor altijd mee verbonden ben omdat we zo met elkaar connected zijn. Niet alleen dus door de tv-serie Supernatural! We kwamen bij elkaar dankzij een gezamenlijke interesse, maar elkaar vertellen wat we in het dagelijks leven doen komt door de grote harten die zich openstellen. Omdat we oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn. Zo nam ik twee Belgische fans mee in mijn auto op weg naar Düsseldorf en dronken we de wijn van één van de dames na afloop conventie op in mijn achtertuin. We spreken met elkaar af op cons, concerten, doodnormale weekenden, verjaardagen en ja, ze kwamen zelfs vanuit het hele land naar mijn Housewarming Party.

LEES OOK  Uit je comfort zone stappen

DIARY 2016 - Week 29 - housewarming party

Recentelijk hielp ik twee meiden aan een slaapplek. En ik wilde niets retour maar kreeg stiekem een week erna een heerlijk geurend pakketje thuis bezorgd als dank je wel. Werkelijk waar, wat heb ik het getroffen met deze engeltjes om me heen.

SPNFamily LUSH pakket

 

Een fandom die alles met elkaar meemaakt – The Good, The Bad and The Ugly

Niet voor niets moest ik bijna huilen toen ik op Purgatory (een Supernatural conventie in Duitsland) ‘ons’ liedje hoorde en iedereen gebroederlijk met lichtjes met engelenstemmetjes meezongen. Mensen helpen elkaar, troosten elkaar, knuffelen elkaar, zijn lief voor elkaar, geven elkaar gratis goodies omdat ze je zomaar zien en denken dat je het wel kan en wilt gebruiken. En die openheid en vrolijkheid vind ik zo enorm leuk aan onze groep!

 

Geluk is een fandom #SPNfamily

My Supernatural girls and me at the Karaoke Party (theme: Slumberparty) at Purgatory 4 (2017)

 

Al met al heb ik nieuwe vrienden gekregen danzij een tv-serie. Hoe cool is dat?

Wil jij weten van welke serie ik zo fan ben? Lees dan mijn artikel over Supernatural.
Wil jij lid worden van een Nederlandse Supernatural Facebook groep? Dat kan! Klik dan op de volgende link voor de gezelligste groep: Dutch SPN Fanmily.
Kijk voor nog meer liefde, tweets, Facebook berichten en meer naar de volgende hashtag: #spnfamily Wees gewaarschuwd, de spnfamily heeft een GIF voor alles. And we’re proud of it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.