VLOG home tour Een nieuw huis Sleutels ophalen en klussen

Home tour & Sleutels + klussen in ons nieuwe huis

Vorige week kregen we de sleutels van ons nieuwe huis en vandaag geef ik je een home tour! Kijk gezellig mee terwijl we vieren dat we de sleutels overhandigd hebben gekregen en de eerste hand leggen aan het huis wat we ons thuis willen maken.

Notaris

Maandagochtend gingen we nog een laatste rondje door het huis maken om de meterstanden op te schrijven. Naderhand vertrokken per fiets naar de notaris om de laatste puntjes op de i te zetten. Daar kregen we de sleutels van ons nieuwe huis overhandigd. FEEST!

Klussen

En dan kan je het vieren en je kluskleding aantrekken want hoewel het pand erg goed onderhouden is, moet je bepaalde dingen toch eigen maken. Dus dat betekent in ons geval: witten, schuren, verven, laminaat en vloerbedekking leggen. En aangezien we niet zulke klussers zijn, leek het me wel leuk om jullie regelmatig een kleine update te geven. Nog niet alle kleuren zijn uitgezocht zoals voor bijvoorbeeld op de muren, maar het houtwerk is al vastgelegd en de hal willen we in dezelfde gele kleur houden als wat er nu op zit (Farrow & Ball).

Home tour

En dan niet te vergeten de home tour die ik jullie beloofd heb! Natuurlijk laat ik graag zien hoe mijn nieuwe huis eruit ziet, ik ben namelijk hartstikke trots op onze woning. Ik zie me daar een aantal jaren erg gelukkig zijn. De badkamer is zo groot als een balzaal, het hele huis heeft oude, karakteristieke details en is 3x groter dan de woning waar ik nu woon. Je zal wel denken: Huh? Maar je was toch zo flink aan het weggooien? Ja, dat klopt! Ik Marie Kondo me suf, met hopelijk als eindresultaat een mooie collectie spullen die ik makkelijk kan opbergen in mijn nieuwe huis. Benieuwd? Klik dan op de video hieronder, of op de titel.

LEES OOK  3 November - Bread

VLOG – Home tour: Een nieuw huis – Sleutels ophalen en klussen

Bedankt voor het kijken van mijn VLOG van mijn home tour. Vergeet je niet om je te abonneren op mijn YouTube kanaal? Elke woensdag komt er een nieuwe video online met als hoofdmoot Geluk, Reizen en Duurzaamheid.

 

VLOG home tour Een nieuw huis Sleutels ophalen en klussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.