Inspiratie op internet – Blog & Film

Op internet word je overstelpt met leuke berichten, interessante columns en grappige video’s. Vandaag deel ik de leukste dingen die ik de laatste tijd ben tegen gekomen. Kijk jij mee? Ik heb een leuke blog en een film tip.

Lucht in je leven

Ik vind het geen probleem om blogs van andere bloggers te delen, want ik vind het alleen maar leuk om anderen te zien die een goed stuk hebben geschreven. In dit geval is het een no brainer want het gaat om de geweldige blog van Jasmijn, de lieve begeleidster van mijn retraite in 2013. Ik herinner me haar als een bron van energie en licht (een beetje als een zon!). Ze is yogadocente en schrijft voor Happinez, in dit geval over het belang van goed ademen. BONUS: Op het einde vind je een audiofile met een oefening. Vind het artikel hier: Happinez – Meer lucht in je leven – Jasmijn Koelink.

57 Years Apart – A Boy And A Man Talk About Life

Deze video van een jongen en een man die over het leven praten vond ik leuk om te zien. Ze stellen elkaar vragen en geven elkaar advies voor de toekomst.

Gilmore Girls

Kijken jullie ook zo uit naar de Gilmore Girls? Vanaf november komen de dames weer terug op tv, nou ja, Netflix. Ik heb net seizoen 6 af gekeken en moet nog 1 seizoen bekijken, maar ik kan NU al niet wachten voor de rest. Het lijkt me zo leuk! Bonus is dat Jared Padalecki, die van die serie waar ik zo fan van ben, er in speelt.

Jackie

Deze film lijkt me wel interessant. Het begin van de trailer vind ik niet zo spannend, maar zodra hij verder komt raakte ik direct geïntrigeerd. Natalie Portman vind ik een steengoede actrice, dus ik denk dat ze deze rol echt diepte kan geven.

Allied

En als we het dan toch hebben over dingen die ik wil zien. Deze film wil ik ook niet aan me voorbij laten gaan. Ook in dit geval lijkt het allemaal heel leuk en schattig te beginnen en dan starten de intriges! Rumour has it dat Angelina Jolie onder andere van Brad wilde scheiden omdat ze dacht dat hij een affaire had met Marion Cotillard. Gewoon zomaar een sappige roddel die nu onderdeel is geworden van deze film. I don’t care wat er allemaal gebeurd is, ik vind vooral de verhaallijn van de film interessant. De film ziet er uit als eentje waar ik van houd.

Wel is Brad een tikkeltje ouder geworden. Hoort erbij natuurlijk, maar hij is niet meer de golden boy uit The Curious Case of Benjamin Button waar ik hem onwijs aantrekkelijk in vond als hij op zijn motor rijdt. (En nu wil je die scene opzoeken, hè? Hier is hij: Well HELLO! En hier nog een stuk uit de film waar hij gorgeous in is: It’s never too late to be whoever you want to be) Goed, even terug dus naar deze film: Deze ga ik kijken. Wie gaat er mee?

Arianna Huffington

Ariana over hoe je succesvol kan zijn: Door meer te slapen! Ik las een stuk over haar in Flow Magazine en wil sindsdien dolgraag meer van haar weten. Een interessante vrouw met een nieuwe missie: Iedereen meer laten slapen, omdat je zo het beste uit je lichaam en jezelf haalt.

Veel kijkplezier!

2 reacties

  • Sheelagh

    Jaaa Allied wil ik heel graag zien. Vind Marion Cotillard fantastisch en Brad eigenlijk aantrekkelijker dan ooit. En meer slapen, yes please! Ga ik ook mijn persoonlijke missie van maken want het is mijn favoriete hobby!

    • Nancy

      Hahaha! Dat dacht ik nou eigenlijk ook, heerlijk slapen – wie wil dat nu niet!? Brad aantrekkelijk dan ooit, hm daar moet ik dan toch eerst even Allied voor kijken. Ik ben wel heel benieuwd naar deze film – zeer intrigerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.