Just Dance Outdoor 2016

Just Dance Outdoor 2016

Als je naar een festival in Nederland gaat, moet je voorbereid zijn op alle types weer. Tijdens Just Dance Outdoor 2016, een festival met muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s regende het HEEL regelmatig. Benieuwd hoe het daar was?

Kaartjes voor Just Dance Outdoor

Mijn goede vriendin B. ging naar Just Dance Outdoor en vroeg of hubby en ik ook zin hadden om mee te gaan. De opzet van dit festival klonk erg gezellig, dus zei ik al snel JA. Voordat we naar het festival gingen zag mijn schoonzus via Facebook dat ik zou gaan en ook zij kocht samen met mijn broer kaartjes. Dus daar stonden we dan zaterdag 18 juni zoals je eerder al in mijn diary kon lezen. Deze dag hadden ze geen best weer voorspeld, maar als Nederlandse festivalganger ben je op het ergste voorbereid.

Kaplaarzen? Check!

Zo ging ik met kaplaarzen aan richting festival, deze keer conveniently met het openbaar vervoer omdat het niet zo ver van het station af zou liggen. We kregen op de weg naar het station al een fikse bui op ons kop en ik was nat tot op mijn onderbroek. Dit beloofde een lange dag te worden…

Just Dance Outdoor 2016

Charlie Lownoise & Mental Theo

Toen we aan kwamen op het festival, ging het best snel. We konden snel door de controle heen. Ik vond direct mijn vriendin B. en haar posse. En ook de muntjes voor het drinken was vlug gehaald. Charlie Lownoise en Mental Theo waren aan het draaien en het was droog, hoera! We konden flink wat dansen, tot de eerste regenbui. Echt zo’n gevalletje van: Zal ik mijn regenponcho erbij pakken, of niet? En zo ging het eigenlijk qua weer de hele dag door. We zagen Jan Keijzer en Annie Schilder optreden, FeestdjRuud en hebben ook nog een stukje van T-Spoon gezien. Tijdens hun optreden vlogen de stoppen door, vanwege het enorm slechte weer!

LEES OOK  10 December - Rainbow

Silent Disco

Achteraf gezien heb ik ook erg gelachen bij de Silent Disco, waar we ook het geluk hadden dat we op tijd voor een van de regenbuien gingen schuilen met een alibi. Als ik de filmpjes nu zie, lig ik in een deuk want het is echt geen gezicht.

Geslaagde dag

Al met al was Just Dance Outdoor 2016 een geslaagde dag, omdat ik samen met mijn vrienden kon genieten van nummers ‘uit mijn tijd’. Het weer zat tegen maar we lieten ons humeur er niet door verpesten. Op den duur heeft ons groepje het wel opgegeven, omdat we doodmoe waren. Mijn vriendin B. en haar posse feestten nog langer door en hebben naar alle waarschijnlijkheid de Vengaboys zelfs nog gezien! Tegen die tijd zat ik thuis op te warmen met een kop thee en ging ik lekker bijtijds slapen.

Ben jij wel eens naar het festival Just Dance Outdoor geweest? Check mijn video voor een kort en beeldend verslag.

Just Dance Outdoor 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.