Favorieten 13 Knetterkauwgom

Favorieten #13 – Knetterkauwgom

Favoriete momenten en dingen die ik graag met jou deel op maandag. Zoals gestolen momentjes en knetterkauwgom.

Mijn favoriete tijd: Gestolen momentjes

Eventjes na het werk nog in de achtertuin zitten in de zon. Zo lekker om eventjes de sleur van alledag van me af te laten vallen. De irritaties van het werk van me af te laten glijden (en anders helpt een glas wijn wel) en tot bezinning te komen. Dit is gewoon waar het om draait hoor. Verder niets anders.

Mijn favoriete vintage item: Vintage zalmroze jurk

Van mijn collega kreeg ik een prachtige jurk die ze niet meer gebruikt. De jurk droeg ze haast niet en ze had een kleinere kast ter beschikking, dus koos ze ervoor om haar vintage jurk weg te doen. Hij werd niet verkocht op Marktplaats, maar ze maakte mij er erg blij mee. Als het weer iets warmer wordt, hoop ik deze dan ook te dragen binnenkort.

Favorieten 13 Knetterkauwgom

Mijn favoriete nieuwe lage schoen: Esprit

Zoals ik vertelde heb ik laatst bij de Esprit op Rosada schoenen gekocht. Waaronder deze lage schoenen. Dat had ik wel nodig want het is huilen met de pet op in mijn kledingkast als het gaat om lage (en dichte) schoenen. Ik kan niet overal mijn kisten onderaan trekken. Persoonlijk vind ik deze fancy gympen dan ook een super oplossing. Grappig genoeg en vrouwelijk genoeg om onder zowat alles te dragen. Yes, ik ben tevreden met mijn gekochte schoen.

Mijn favoriete moment: Londen afterwards

Londen zelf was natuurlijk superleuk, maar hoe gaaf is het om daarna zulke lieve reacties op mijn vlog te krijgen. Heel erg bedankt allemaal! Dat maakt mijn dag goed en geeft me het idee dat ik het volgende moet doen:

Vooral doorgaan

Mijn favoriete gevoel: Warmere temperaturen!

Ja, ik denk echt dat we de warmere temperaturen gaan opzoeken! Ik heb er zin in. Ik moet wel gewoon werken aankomende week, maar als het daadwerkelijk warmer gaat worden zal ik mijn best doen om iedere dag minstens een uur buiten te verkeren. Eventjes Vitamine D op doen. Zo belangrijk (en lekker!).

LEES OOK  Favorieten op maandag

Mijn favoriete avondje: Eurovisie Songfestival kijken

Hoewel we niet hebben gewonnen en ik het nieuwe puntensysteem toch echt wel een beetje ruk vindt. Kan ik niet ontkennen dat ik een leuke avond heb gehad met vrienden en familie, gekluisterd aan de buis met bingokaarten van Team Confetti in onze handen.

Favoriete snack: Knetterkauwgom

Tjonge wat was dat al lang geleden! Knetterkauwgom en dan lekker bellen blazen. Prima bezigheid 🙂 Het smaakt lekker, het geknetter is leuk. Niets meer aan doen! Ken jij knetterkauwgom? Ik vind het altijd leuk om het met open mond te laten knetteren en sommige stukjes door te bijten. Dan schiet het zo je mond uit!

****

Vandaag ga ik lekker veel in huis doen, als mijn pijnlijke buik het een beetje toe laat. Ga ik naar de markt toe en hoop ik zelfs nog een beetje van het goede weer mee te pikken. Hoera, het is lente!

Heb jij nog plannen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.