Leren ontspannen Tot rust komen

Leren ontspannen – Tot rust komen

Leren ontspannen en tot rust komen – Hoe je dat nu toch doet? Daar weet ik wel het een en ander over te vertellen. Vandaag deel ik met jou wat bij mij altijd werkt en waarvan ik helemaal tot rust kom.

In het verleden ben ik overspannen geweest. Hoe ontspannen bij stress heb ik dus zelf moeten uitzoeken. Ik heb gemerkt dat bij mij vooral heel veel zaken met betrekking tot mijn zintuigen het beste werken. Als ik mijn zintuigen prikkel en mezelf niet overprikkel, dan kom ik echt tot rust. In mijn geval betekent dit: minder telefoongebruik, minder social media en minder achter de computer of tv zitten.

Wat wel werkt bij mij? De natuur in gaan, lekkere geuren, bewegen en iets creatiefs doen. Je kan yoga thuis doen of in een yogastudio. En zo meditatie, ademhaling en beweging met elkaar combineren. Perfect natuurlijk als je te veel hooi op je vork genomen hebt en echt even wilt ontstressen. Wat voor mij allemaal werkt, vertel ik je allemaal in mijn video.

Leren ontspannen Tot rust komen

Tips ontspannen:

Zonder spiritueel te doen heb ik hele handige tips hoe te ontspannen. En die tips kan jij makkelijk toepassen thuis!

Bekijk de video als je de volgende vragen hebt:

  • Hoe kan je ontspannen?
  • Hoe kun je je lichaam ontspannen?
  • En je geest?

Leren ontspannen loslaten

Bekijk deze video en je komt erachter hoe ik tot rust kom, en zo veel mogelijk stress en ellende loslaat. Het is niet altijd makkelijk, want ook ik ben geen getraind persoon. Ik heb zelfs recentelijk behoorlijk wat stress ervaren en probeer dan zo veel mogelijk terug te grijpen naar deze tips, die voor mij vaak werken. Natuurlijk wil ik ook graag weten waar jij van tot rust komt!

LEES OOK  206 - Again, with the pearls!

Leren ontspannen – Tot rust komen:

Kan jij de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/tSSI0LN0gEI

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Elke woensdag komt er een nieuwe video online over Geluk, Reizen of Duurzaamheid. Ik zou het heel tof vinden als jij je abonneert op mijn kanaal! Wil jij ook graag groen, gelukkig en landelijk leven (op hoge hakken)? Dan ben je op mijn YouTube kanaal aan het juiste adres. Klik hier om je GRATIS te abonneren:

Wat zijn jouw manieren om te leren ontspannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.