Mijn 4 favoriete tijdschriften

Mijn favoriete tijdschriften

Ik ben een trouw meisje, als ik begin aan iets, dan maak ik het ook af. Zo ben ik ook ooit begonnen aan abonnementen en vandaag laat ik je zien op welke tijdschriften ik ben geabonneerd en welke mijn favoriet zijn. Kijk je mee?

Mijn 4 favoriete tijdschriftenIk begon al vroeg met tijdschriften, alleen werden deze vroeger nog door mijn ouders betaald. We hadden als kinderen eerst het abonnement op de Donald Duck en later mocht ik me ook abonneren op de Penny en de Club Penny. Erna kwam de Fancy voor mij in the picture. Tot ik op een gegeven moment zelf een tijdschrift mocht kopen. En na een tijdje kwamen daar nog een paar tijdschriften bij. Benieuwd welke dit zijn? Lees en vooral kijk dan verder:

Mijn 4 favoriete tijdschriften (du moment)

Kan je de video niet zien? Klik dan hier: Video Mijn 4 favoriete tijdschriften.

De tijdschriften die ik behandel nog even op een rijtje:

Glamour

Hun slogan op het tijdschrift zegt het eigenlijk al: ‘Het grootste fashion magazine van Nederland’. Naast Fashion, bieden ze ook artikelen aan in de onderwerpen Glamour, Love & Life, Styleguide, Beautyguide, Lifestyle en hebben ze altijd wel een celebrity op de cover staan met een interview in het blad. Vergeet niet dat ze in Lifestyle altijd ruimte hebben voor reizen en food.

Flow

Hun slogan is: Een tijdschrift zonder haast. Over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven. Elke editie is uitgerust met de volgende onderwerpen: Feel Connected, Live Mindfully, Spoil Yourself en Simplify Your Life. Er zitten eigenlijk altijd leuke extra’s bij en ik vind de interviews rete interessant. Daarnaast: Leuke aanraders zoals boeken van bekende mensen of boekenzaakeigenaren! Zo krijg ik altijd nieuwe ideeën.

LEES OOK  21 April - Oldtimers

Seasons

Slogan van Seasons is: Genieten van het pure leven. Soms komen mijn video’s niet altijd perfect uit de verf, maar ik kan nu eenmaal niet altijd perfectionistisch zijn. Dus slinger ik mijn video online en denk ik later: hmmm, weten mensen nu echt waar het blad over gaat? Seasons draait om Wonen, Koken en Reizen. Ze delen het blad in met ‘Binnen’ en ‘Buiten’. In het laatste tijdschrift ging Buiten over: Reizen, Koken, Tuin, Ambacht, Dieren en Tuinjournaal. Binnen ging over: Wonen en Decoreren. Daarnaast hebben ze naast deze onderwerpen zoals alle andere tijdschriften terugkerende columns etc.

Landleven

Inspiratie voor buitenwonen en buitenleven staat er op de kaft van Landleven. De inhoud is de laatste editie opgedeeld in: Lekker eten, Creatief bezig, Dieren, Erf & Tuin, Buiten wonen en Platteland. Ik vind zelf dat ik hier niets aan hoef toe te voegen want Landleven is precies dit allemaal.

Dit zijn de tijdschriften die ik graag lees en waar ik een abonnement op heb. Ik ben er nog steeds erg blij mee, hoewel ik soms tijd te kort heb om eens rustig te lezen. Ik ben vandaag lekker tussen de middag op de bank gaan zitten met een kop thee en lees zo alle edities uit. Dat is geluk!

Welke tijdschriften lees jij graag? Laat het me weten in de comments 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.