gemotiveerd en dankbaar zijn

Motivatie en dankbaar zijn

Hoe vaak zeggen mensen tegen anderen dat ze dankbaar zijn? Je leest in onderzoeken altijd dat mensen toch het gevoel hebben dat ze te weinig waardering krijgen voor hun werkzaamheden. Alleen, ik ben enorm dankbaar om meerdere redenen. En ik wil het eens delen voordat je wordt doodgegooid met Thanksgiving blogs. Waarom ik zo dankbaar ben en gemotiveerd ben geworden!

gemotiveerd en dankbaar zijn

Wat is jouw kracht?

Ik sprak laatst met mijn schoonzus die als HR manager precies de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze kan mensen – of althans mij – zo goed omschrijven. En direct je krachten aanstippen en te zeggen waar je mee kan werken. Ze kan een helder beeld schetsen van je kansen, je kracht en waar zij denkt dat jij optimaal gebruik kan maken van jouw vaardigheden. Een eye-opener! Want niet alleen weet je heus wel waar je goed in bent, maar een bevestiging van iemand anders is enorm waardevol.

Principe boycot

Ook ben ik blij met mijn lieve vriendin die uit principe een groot blog ging mijden. I love her for that! De casus: Ik schrijf over duurzaamheid en heb daar best wel wat kennis van. Ik verwees in een reactie op het blog naar enkele artikelen van mijn hand die aansloten bij het onderwerp… en deze reactie werd prompt verwijderd! God mag weten waarom (het was niet automatisch) maar je begrijpt dat ik het maar een rare gang van zaken vond. Ik vertelde het aan mijn vriendin J. en ze besloot ter plekke om een boycot in te lassen. Sindsdien heeft ze geen artikel meer van de hand van die blogger gelezen. Ik vind het machtig dat ze daar zo stellig in is. Dat is pas jou als vriendin en blogger steunen.

LEES OOK  Google Friend Connect to Bloglovin

Vaste volgers

Ook heb ik een altijd vaste groep vriendinnen die op vrijwel elke post reageren. Met een like, een share of een comment. Ook daar ben ik enorm dankbaar voor, want zonder een vaste groep lezers en mensen die in je geloven, kom je niet verder. Ik ben dan ook nog steeds blij met elke hit, like, share en comment die ik krijg!

Toekomst van MrsStilletto.nl

Nu wil ik weer vooruit, met of zonder internetaansluiting (seriously, die is er nog steeds niet, wat zijn bedrijven toch enorme faalhazen af en toe) en me richten op de toekomst. Doen wat ik het liefste doe, mijn hart volgen. En mezelf weer in de schijnwerper zetten. Hier ben ik!

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Natuurlijk wil ik je vragen om mij te blijven volgen op alle mogelijke kanalen. Volg mij via Bloglovin zodat je nooit meer een blog mist, of neem een kijkje op mijn Facebook, Twitter of YouTube kanaal. Op Instagram vind je mijn kleine gelukjes gevangen in kleine fotootjes – feel free to follow @mrsstilletto En vrijwel iedere dag probeer ik een verhaal op mijn Snapchat te zetten, ook daar vind je mij onder de naam mrsstilletto.

De windrichting is veranderd, de herfst is nu echt in aantocht en ik heb zin in het nieuwe seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.