Purcon Dusseldorf 2017

Purcon in Düsseldorf

En dan zit je zomaar in de auto op weg naar Düsseldorf. Een jaar geleden kocht ik tickets voor Purcon, of Purgatory convention. Een Supernatural conventie in Duitsland. Dat weekend is nu en ik ga vandaag op weg naar Düsseldorf met in mijn auto één vriendinnetje uit België en één nieuwe vriendin uit België (ik ga haar vandaag ontmoeten) die ook aanwezig zullen zijn op deze conventie.

Purcon

Ter plaatse ga ik natuurlijk weer een boel nieuwe mensen ontmoeten, maar ik zal ook een paar van mijn ‘oude’ vriendinnetjes terug gaan zien. Zo zijn I., S. en A. aanwezig op deze conventie en ik heb er enorm veel zin in om ze allemaal weer te zien.

Purcon Dusseldorf 2017

Lekker weertje

Het schijnt dat het een superprachtig weekend gaat worden, met heel veel zon en enorm lekker weer. En aangezien er niet veel van die dagen zijn, is het jammer dat het tegelijk valt met mijn conventie. Maar dan bedenk ik me: Ik heb het geluk om dagen als deze bij te kunnen wonen. Ik heb het geld en de tijd en de gezondheid om dit mee te mogen maken – er zijn een boel mensen die dat niet kunnen zeggen. Dus ik klaag niet! Ik ga volop genieten van alles wat het programma me te bieden heeft. Deze keer heb ik geen extra’s gekocht, geen photo ops laten vastleggen, dus ik ben vrij om te gaan en te staan waar ik wil.

Panels op Purcon

Ik denk daarom ook dat ik volop de panels ga volgen en als ik een panel niet zo interessant vind, laat ik deze aan me voorbij gaan en ga ik even buiten in de zon genieten van het weer en bijkomen van de hectiek. Want dat is een gegeven: Conventies zijn hectisch, emotioneel, geweldig gaaf en ZOOOO voorbij.

LEES OOK  GISHWHES 2017 - De grootste speurtocht ter wereld

Mijn intentie

Verder heb ik de intentie om de stad nog in te gaan op maandag en we zullen zien of ik met mijn post con blues daar ook toe in staat ben, of liever terug naar huis toe ga.

Anyway, het zal een lange rit voor mij worden met mijn (gebroken) stuitje, maar met tijdige stops zal dat moeten lukken. Ook op de conventie zelf, zal ik genoeg tijd moeten nemen om af en toe op te staan en een wandeling te maken zodat ik mijn stuitje niet belast. Even aanpassen, maar vooral… genieten. Ik kan dan ook nog niet met zekerheid zeggen dat mijn diary zondag aanstaande online zal staan.

Iedereen een fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.