Sinterklaas haul 2016

Sinterklaas Haul 2016 – Wie zoet is…

Ik denk dat ik er een vaste prik van ga maken: Met jullie delen wat ik voor Sinterklaas heb gekregen!

Sinterklaas 2016

Dit jaar ben ik weer extreem verwend en dat vertaalt zich wederom in een berg cadeaus. Ook vandaag deel ik met jullie een video waar ik jullie vertel over al mijn cadeautjes en vergeet vooral niet om tot het einde te wachten als er een mooi stukje met bloopers voorbij komt. Let op: Dit is niet voor de kleine kinderen or faint-hearted. Ik vloek er zelfs nogal in O_o Gelukkig is dat maar een ieniemienie stukje van mijn video, dus kijk hem met een gerust hart.

Sinterklaas haul 2016

Ik heb Sinterklaas op zondag bij mijn schoonouders gevierd met het gezin van hubby. En Sinterklaas klopte ook nog bij mijn moeder aan de deur, waar we het vierden met mijn gezin. Stik erg verwend worden, tsja, ik kan er niets aan doen. Misschien ben ik wel zoet geweest?

Zondag

Op zondag vierden we het dus bij mijn schoonouders en kregen we vooral heel grote cadeaus. Het waren er niet veel, maar streetvalue was het MASSIVE. Ik heb snoepgoed gehad en een DVD van één van mijn favoriete series. Enig idee welke serie dat kan zijn? Kijk zeker even de video en anders heb ik een leuke aanrader in het filmpje staan voor je. Inmiddels zijn ze al bij seizoen 6 in Amerika, dus je kan lekker bingewatchen. Ook kregen hubby en ik samen iets wat de wanderlust zal aanwakkeren. Tjonge wat een geluk hebben we!

LEES OOK  My first pedi

Pakjesavond

Pakjesavond zelf was ook erg gezellig. We kwamen rond half 7 aan en de rest was al gearriveerd. Mijn nichtje was niet te stuiten. Ze stond te stuiteren en te springen omdat Sinterklaas misschien wel zou komen. Toen we gingen zingen voor Sinterklaas en hoopten dat hij binnen zou komen of cadeautjes zou af geven, vertikte ze het ineens om te zingen. Ik geloof dat ze het allemaal erg spannend vond. Uiteindelijk zong ze zachtjes mee, werd er aangebeld, hard op de deur geklopt en werden er zelfs nog pepernoten naar ons gegooid. Wauw wat spannend!

5 zakken vol

Volgens mij hadden we 5 zakken vol cadeaus, waarvan er een boel voor de kleinste van het gezelschap waren. Hoe dan ook, is iedereen enorm verwend. En vandaag deel ik met mijn video, wat ik allemaal heb gehad.

Kan je de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/9CAF1yQVnRc

Vergeet je je niet te abonneren? Elke woensdag komt er een nieuwe video online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.