springkussen festival

Springkussen festival

Een festival, gevuld met springkussens en muziek? YES! Ik ging met mijn zwager en schoonzussen naar Amsterdam om daar een hele dag te springen, in ballenbakken te hangen en stormbanen over te rennen. Vandaag een sfeerimpressie van het Springkussen Festival.

springkussen festival

Springkussen Festival

Terwijl de lucht donkerder werd, namen wij nog een thee en koffie op het station met Dolf Jansen in ons kielzog. Jawohl, we have arrived at Amsterdam Bijlmer station! Na onze opwarming en een laatste plaspauze, gingen we naar het festival. De zon scheen inmiddels dus we waren klaar om te gaan. Voordeel van vroeg op dit festival zijn: Keuze zat uit de springkussens en stormbanen!

springkussen festival

Bouncing castle

Op het festivalterrein vond je stormbanen, free falls, een rodeo varken, hakken in de 90’ies opblaasvarken tent, een foodcourt, dansjes in een opblaaskerk, een ballenbak, sjoelbak. En natuurlijk springkussens, genoeg springkussens om plezier op de hebben.

sjoelen springkussen festival amsterdam

De sfeer was goed zoals het op een festival hoort te zijn. Mensen waren vrolijk en ze hingen lekker rond op het gras of stonden te dansen/springen. De day after voelde ik mijn buikspieren. Who knew dat springen op een festival goed voor je inner fitgirl is?

Ben jij benieuwd naar deze bouncy dag in Amsterdam? Check dan mijn filmpje van het Springkussen Festival.

Springkussen Festival impressie

Elke woensdag komt er een nieuwe video online. Vergeet niet om je te abonneren op mijn YouTube channel met video’s over reizen, geluk en vlogs. Zo mis je nooit iets!

Abonneer je hier!

LEES OOK  29 December - Cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.