SSSVEDA 2017

SSSVEDA 2017 – Elke dag vloggen in augustus

Het is vandaag 1 augustus en ik heb me gisteren ingeschreven voor een leuk, maar gek project: SSSVEDA 2017.

SSSVEDA 2017

SSSVEDA 2017 staat voor: Savvy Sexy Social Vlog Every Day August 2017. Al enige tijd ken ik Amy Schmittauer van Savvy Sexy Social, die deze maanden (april en augustus) al lang geleden in het leven riep. Deze keer dacht ik: Ik ga me gewoon inschrijven en meedoen. En zo wordt augustus ineens een stuk drukker, maar ook spannender. Want iedere dag vloggen – is best een commitment. Het lijkt me ook heel leuk om aan dit internationale project mee te doen. Ik weet dat ik mezelf heel wat op de hals haal, aangezien ik daarnaast ook meedoe aan de allerlaatste GISHWHES ooit, daarom stelde ik wat regels op voor mijzelf.

SSSVEDA 2017

Mijn regels voor deze Vlog Every Day August

Hierbij de regels die ik mezelf wil opleggen:

  • Ik maak iedere dag een video.
  • Dit kan en mag een korte video zijn, maar het gaat vooral om het uploaden en (extra) kilometers maken.
  • Ik houd me mogelijk aan de onderwerpen die gegeven zijn.
  • Ze hoeven niet altijd van voor tot achter gemonteerd te zijn.
  • Ze zijn in het Engels.

Zo kan ik op laagdrempelige manier meedoen aan deze leuke maand! Vandaag komt dus mijn eerste video online en ik wil je vragen, als je dat niet al hebt gedaan… om je te abonneren op mijn kanaal om alle video’s te kunnen volgen.

Wil jij je abonneren, klik dan hier: Ja, ik abonneer me op MrsStilletto. Het is gratis en de rest van het jaar upload ik 1 video per week (op woensdag).

LEES OOK  Beste films en series van 2018 - de hele lijst en mijn 5 favorieten

Geen Casey Neistat vlogs

Ik hoop hiermee ook een beetje het esthetische aspect te kunnen laten varen, zodat vloggen niet meer alleen op video’s van Casey Neistat hoeven te lijken. Ik merk dat mensen de lat daarmee heel hoog leggen, hem imiteren en jij je vervolgens ook zit te bedenken of je niet professioneler, hipper en gavere video’s moet maken. Terwijl het vloggen vooral gaat om jou, je persoonlijkheid en consistentie. En dat laatste ga ik deze maand dus proberen. Wish me luck voor deze SSSVEDA 2017!

 

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.