Summer to do list : Naar het strand gaan

Op mijn Summer to do list die ik voor deze zomer heb geschreven staan 10 dingen die ik deze zomer wil afstrepen van mijn gelukslijstje. Vandaag wil ik het met jullie hebben over puntje 2: Naar het strand gaan.

grevelingenmeer

Naar het strand gaan vind ik echt passen bij de zomer. Toen ik klein was gingen we nooit of zelden naar het strand in Nederland. In het buitenland echter des te meer. Mijn vader was een ware waterrat die toen hij in Hoek van Holland werkte zelfs in zijn pauze ging zwemmen, het HELE jaar door. (Bikkel!) Petje af voor mijn vader, want zo stoer ben ik bij lange na niet en omdat mijn jeugd zich voornamelijk aan de Franse plages heeft afgespeeld ben ik nog steeds niet zo into zwemmen in Hollandse wateren. Maar zoals ik al zeg: Een zomer is geen zomer als je niet naar het strand bent geweest!

DIARY sunday special week 29

Dit punt kan ik inmiddels gelukkig wel van mijn lijstje voor deze zomer afstrepen. Hoewel ik eraan moet toevoegen dat ik nog niet gezwommen heb in het Nederlandse zeewater. Wel in brak water aan het Grevelingenmeer toen het lekker weer was. En op het Nederlandse strand ben ik geweest met mijn lief toen er een storm aan zat te komen. Zoals jullie hier hebben kunnen lezen. We gingen niet voor de storm, we gingen eigenlijk om te blokarten maar dankzij die storm zat het er uiteindelijk niet in. Positief als we zijn, besloten we er maar het beste van te maken en gingen we lekker uitwaaien op het strand. Dat is prima gelukt, terug te zien aan de foto’s waarbij we samen coupe windhoos hebben (zie hierboven). Ook heb ik er een filmpje gemaakt die ik graag met je wil delen.

Als het weer nog lekker wordt, zou ik nog naar het strand kunnen gaan binnenkort. Ik vind het namelijk wel lekker om even te chillen aan zee.

Ben jij al naar het strand in Nederland geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.