Solar weekend

Summer to do list : De tussenstand

Op mijn Summer to do list die ik voor deze zomer heb geschreven staan 10 dingen die ik deze zomer wil afstrepen van mijn gelukslijstje. Vandaag is het tijd voor een tussenstand.

10 dingen aftikken in de zomer, doe je het voor de lol of om werkelijk die 10 dingen af te tikken? Sinds ik niet meer naar school ga, heb ik een soort van houvast nodig voor de zomer. Anders gaat deze in mijn beleving bijna ongemerkt voorbij. Ik werk en ga altijd pas in het naseizoen op vakantie – ook dit jaar. En om het maximale uit mijn zomer te halen, besloot ik om 10 dingen op te schrijven die ik graag zou willen doen voor mijn plezier.

 1. Een cocktail en BBQ party houden
 2. Naar het strand
 3. Een activiteit doen die je nog nooit eerder hebt gedaan
 4. Een film in de bioscoop kijken
 5. Een festival bezoeken
 6. Je in bikini wagen
 7. Zelf ijsjes maken
 8. Een zomerfotoalbum bijhouden
 9. Limonade maken
 10. Nieuwe zomerschoenen kopen

Solar Weekend

Solar Festival

Begin augustus ging ik naar het heel leuke festival Solar samen met mijn hubby. Dat is zo leuk: Wij kunnen gewoon met elkaar naar festivals gaan en we hebben nog een leuke tijd. We don’t need extra people. 😉 Dankzij ons bezoek aan Solar heb ik weer iets van mijn summer list mogen afstrepen.

Bioscoop

Daarnaast ben ik ook al naar de bioscoop geweest. Het regende pijpenstelen en ik ging met mijn moeder en broer naar onze plaatselijke bioscoop toe om Jurassic World te kijken. Jurassic World stond al meer dan een half jaar op mijn lijstje om te gaan zien. Ik zag de trailer verschijnen en heb direct mijn broer getagd: DAAR MOETEN WE HEEEEEEN!! Toen de eerste film Jurassic Park uit kwam, heb ik deze ook als meisje in de bioscoop gezien. Helemaal geweldig vond ik die, een klassieker inmiddels. Dus een film die 20 jaar later uit komt? Hell yes! Dus daar zaten we dan met zijn drietjes, om Jurassic World te kijken. Helemaal geweldig vond ik dat. De film heeft heel veel verwijzingen naar de eerste film, waardoor ik constant zat: Oh ja, dat is daar van! Ook oude bekenden die terug komen in de film. Je moet de eerste film wel erg goed kennen, wil je ze herkennen maar goed… zo’n nerd ben ik dus blijkbaar ha!

Solar weekend

Ik in bikini op de camping

Bikini

Mijzelf in bikini wagen is al meerdere keren gebeurd deze zomer, dat hoef ik al bijna niet meer mee te tellen. Zodra de mogelijkheid er is, trek ik mijn bikini aan. Het was ook bedoeld om anderen te inspireren, want iedereen zou van het goede weer moeten kunnen en mogen genieten. Trek je dus niets aan van anderen en hoe iedereen eruit ziet. Ik ben zelf net een gespierde spijker maar kan soms ook onzeker zijn. Toch heb ik daar enorme schijt aan en trek ik gewoon mijn bikini aan. Zo liep ik op de camping van Solar ook in bikini (en op het festival ook trouwens ha!) en ga ik graag met vriendinnen na het werk een sunset dip nemen (als het niet te koud is).

LEES OOK  Photo a day 10

Summer to do list: Halverwege

Dit betekent al met al dat ik inmiddels al de helft mag afstrepen van mijn zomerlijst. Ik hoop nog op een paar zonovergoten weken zodat ik lekker kan genieten van deze Summer To Do List.

Wat hebben jullie allemaal op jullie wishlist voor de zomer staan?

6 reacties

 • Danielle

  Wat een fijn lijstje en hoppa alweer op de helft! Ik vond Jurassic World heel vet, heerlijk zoals vanouds!

 • Sheelagh

  Tof dta je al wat dingne kunt afstrepen, ik zal ook eens nara mijn lijstje kijken 🙂 Ik ben ook een Jurassic Park fan, heb zelfs de dvd box van de eerste 3 films en kijk minimaal 1 x per jaar. Nerd! Leuke foto bij Solar, leuk festival dus?

  • Nancy

   Wat leuk om te lezen dat jij zo’n Jurassic Park fan bent! (Dat hoor je echt niet zo regelmatig van meiden) Ik voel me ook echt een nerd bij dit soort dingen – ik kan serieus enthousiast worden als ik over die oude film praat.
   En ja, Solar is een aanrader hoor! Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Je kan uit zo veel dingen kiezen en alles is weer eens wat anders. Je kan in hangmatten liggen, gaan apenkooien, naar een mini voorstelling gaan. Echt leuk 🙂 Alleen op de camping vond ik ons een beetje buiten de boot vallen met al die net studenten, op het festival zelf viel dat weer reuze mee.

 • Sheelagh

  Oh, en ik moet eerst even mijn typefouten eruit halen volgende keer. Oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.