summer to do list zomer fotoalbum bijhouden

Summer to do list : Zomer fotoalbum bijhouden

Op mijn Summer to do list die ik voor deze zomer had geschreven stonden 10 dingen die ik deze zomer wilde afstrepen van mijn gelukslijstje. Zo had ik er ook op staan dat ik voor de zomer een fotoalbum wilde bijhouden.

Het idee van deze hele Summer list is dat de zomer veel te snel voorbij gaat en dat ik merk dat ik me daarom vast moet houden aan leuke dingen doen. Anders is de zomer voorbij voordat ik er erg in heb (dat gebeurt als je de hele zomer door werkt) en daarover vertelde ik al meer in de tussenstand.

zomer fotoalbum bijhouden instax camera polaroid

Fotoalbum : the benefits

Het mooie van een fotoalbum bijhouden tijdens de zomer is dat je naderhand wordt herinnerd aan alle mooie dingen die je hebt meegemaakt. Ik gebruikte hiervoor een polaroid camera waardoor ik de momenten heel precies moest uitkiezen. Ik nam naar allerlei bijzondere evenementen mijn polaroid camera mee om eventueel een foto te schieten. Dat deed ik al vanaf La Palma, waar het grote zomeravontuur echt begon. De camera gaat ook mee op vakantie naar Amerika, waar ik hopelijk de laatste foto’s van de reis en dus mijn zomer zal schieten. Ik ben enorm benieuwd naar het eindresultaat, maar ik weet nu al dat het geweldig is. Ik heb het albumpje de hele zomer al op mijn salontafel liggen en kijk er met regelmaat in. Van elke foto weet ik nog waar ik hem nam, waarom ik hem nam en hoe ik me toen voelde. Dat is een heel fijne manier van stilstaan bij de zomer.

LEES OOK  April14Challenge - My month of April in pictures

Heb jij een speciaal zomer fotoalbum gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.