supernatural fan

Supernatural – Tickets for Asylum 16

Ik kan het niet meer voor me houden en wil het als Supernatural fan van de daken schreeuwen: Ik ga naar Asylum 16! Voor mensen die niet weten wat dit precies is? Vandaag een leuke video over wat dit nu precies is en inhoudt!

Fan van Supernatural

Ik heb al vaker op mijn blog verteld dat ik fan ben van Supernatural, maar mocht je net nieuw zijn of deze artikelen niet gelezen hebben, wil ik je graag verwijzen naar enkele oude artikelen:

Supernatural fan
VLOG: Supernatural Meet-Up in Amsterdam
Celebrity Crushes – Jensen Ackles
8 bingewatching series
Horror – Don’t wake the dead
Diary 2016 – Week 1
Part of my Happiness project: Supernatural, jobcoach, hits on the blog and a better resume

Asylum 16

Asylum 16 wordt gehouden in Birmingham, Engeland en zal begin mei plaatsvinden. Dit is een conventie waar alle fans van dezelfde TV-show bij elkaar komen en het hebben over hun favoriete TV-show – in dit geval: Supernatural. Als je geluk hebt, komen er zelfs acteurs uit de serie die je een warm hart toedraagt en heb je daardoor de kans om ze te ontmoeten of in ieder geval IRL te zien tijdens panels waarin ze vragen beantwoorden uit het publiek of van de interviewer.

supernatural

SPNFamily

Natuurlijk schieten vooral de acteurs hier heel erg mee op, want ze krijgen zo een leuk zakcentje voor een bijeenkomst van twee dagen. Voor fans is het ook heel erg leuk omdat ze zo meer andere mensen leren kennen die fan zijn van hetzelfde: Je komt met elkaar in contact. Daarnaast kan je op de foto met de cast die aanwezig is (afhankelijk van of je een photo op hebt gekocht) en handtekeningen krijgen. Ook worden er leuke activiteiten gedaan, heb ik begrepen, zoals een disco.

LEES OOK  VLOG Eeterij op Wielen Breda

Maar zoals je wel kan lezen: Ik zeg ‘wat ik heb begrepen’. Want ik ben dus nog nooit naar een convention geweest. Dit is voor mij de allereerste keer want ik ben nog nooit ergens zo’n fan van geweest, als van deze serie. Sex and the City daar gelaten, want ik was als een kind zo blij toen ik in NY de SATC tour deed – yihaaa!

Bijgaand zie je de video die ik maakte vlak nadat ik mijn tickets kocht voor Asylum 16, en ik heb JULLIE hulp nodig Supernatural fans! Let op: De video is in English 🙂

Supernatural convention – Asylum 16 tickets

 

Ben jij wel eens naar een convention geweest?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.