the station breaks supernatural concert amsterdam

The Station Breaks Concert 2017 in Amsterdam

Afgelopen maandag ging ik naar het concert van The Station Breaks in de Melkweg in Amsterdam. In september of oktober waren we er al achter dat er een album aan zat te komen én een Europese tour. En toen ik op vakantie was naar Thailand kocht mijn vriendin A. de tickets online. Vandaag vertel ik je over mijn Meet & Greet met de artiesten.

the station breaks supernatural concert amsterdam

The Station Breaks

The Station Breaks bestaat uit Jason Manns, Rob Benedict, Billy Moran, Cooper Apelt and Rob Humphreys. Rob Benedict is ook wel bekend van mijn favoriete TV-show Supernatural (hij is naast muzikant ook acteur) en Jason Manns heeft enkele nummers in TV-series gekregen. Waaronder in Supernatural. Daarnaast treed Jason Manns met enige regelmaat op op conventies van deze show. Ik heb al enkele albums van Jason en kan niet anders zeggen dan dat ik van zijn muziek rustig word. Hij heeft een heel fijne, zachte stem en gevoel voor soul. Zijn covers zijn allemaal heel erg goed. Zijn album Covers with Friends staat op repeat en tijdens de kerst kan ik niet genoeg krijgen van Christmas with Friends.

Yes, it arrived! I’m so #happy and know I will listen to this cd for the coming days & weeks. #loveit

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Album The Station Breaks

Ik wist daarom ook dat ik het album van The Station Breaks kon bestellen. Ik was al een beetje bekend met de muziek van Louden Swain en kende Jason Manns zijn repertoire. Dit leek me een goede mix van beide. En dat bleek ook zo te zijn! Toen ik het album ontving, heb ik hem direct aangezet en eigenlijk is het album niet meer uit mijn cd-speler gekomen. Als je me volgt op Snapchat heb je ongetwijfeld de muziek voorbij horen komen.

LEES OOK  VLOG: Supernatural Meet-Up in Amsterdam

Verkoop tickets

De kaartjes kwamen al vorig jaar najaar in de verkoop en al gauw besloot ik met mijn groepje Supernatural vriendinnen om VIP tickets te kopen. Waar we een Meet & Greet bij kregen en een photo-op. Dat wilde ik natuurlijk niet mis lopen, dus mijn vriendin A. was zo lief om tijdens mijn afwezigheid het ticket voor te schieten.

Het moment van het concert

We hebben er even op moeten wachten (als je al vanaf oktober het ticket in je bezit hebt, dan brandt hij in je zakken!) maar nu was het dan eindelijk zo ver! We verbleven met bijna ons hele groepje in een hostel in Amsterdam, aten met elkaar en gingen in de rij staan voor het concert. De interactie tijdens zo’n moment met de rest van de rij is ook leuk. Veel mensen die ze toch al wel kenden en via de show Supernatural. Leuke gesprekken en geluk dat we hadden; het regende niet.

Meet & Greet with The Station Breaks

De meet & greet was heel relaxt en gezellig. We kregen een photo-op met de band, helaas mocht dit niet 1 voor 1. Dus er moesten meer mensen op 1 foto staan, verplicht. Dat was het enige waar we niet zo happy mee waren. De rest was heel fijn. We konden met alle bandleden een praatje maken. Ik heb gevraagd of ze al eerder in Nederland waren geweest. Wat ze tot nu toe van de tour vonden. Of ze niet zenuwachtig waren, aangezien de meeste bands een M&G na de show doet.

LEES OOK  Supernatural fan

En toen werd het tijd om de deuren van de zaal open te doen voor de andere mensen die in de rij stonden, met een normaal ticket. De zaal was geopend, het concert kon beginnen. En dat was geweldig! De sfeer was goed, de muziek fijn… En jij wilt vast weten hoe dat er allemaal toe ging. Check zeker mijn video met hierin stukjes van het concert zodat ook jij mee kan zingen.

Kan jij de video The Station Breaks concert Amsterdam 2017 niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/wHYKDKLnjB8

Ben jij bekend met Louden Swain of The Station Breaks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.