mijn keuzes voor de top 2000 van 2016

De Top 2000 van 2016 : Mijn keuzes

Ieder jaar trakteer ik jullie op mijn lijstje van de Top 2000. Wat heb ik dit jaar gekozen? Ik besloot het in een filmpje met jullie te delen; mijn keuzes voor de top 2000 van 2016.

Normaal gesproken komt elke woensdag een nieuwe video online, maar vanwege de kerstvakantie die ik op dit moment houd is dat er niet echt van gekomen. Wel zijn er weer vorderingen in het huis! Helaas is behangen niet echt gelukt (laatste rollen zijn ook naar de klote) maar in ieder geval zie ik wel vooruitgang op een ander vlak in huis. En dat is fijn!

 

Hoe dan ook, wilde ik met jullie graag mijn gekozen nummers voor de Top 2000 van 2016 delen. Deze staat vrijwel non stop aan bij ons thuis. Radio 2 is het nu helemaal! Zo heerlijk om weg te zwijmelen of terug te denken aan bepaalde tijden in je leven, dankzij de soundtrack van jouw leven. Of gewoon lekker mee te dansen en te zingen op nummers die je nooit zou kiezen maar wel heel leuk vindt. Eigenlijk is er voor ieder wat wils in deze lijst der lijsten.

Maar wat ik dan toch gekozen heb? Natuurlijk weer mijn weergaloze Nina Simone met Ain’t got no… I got life. Dat is pas de soundtrack van mijn leven. Maar waarom? En wat nog meer? Kijk dan zeker dit impromptu filmpje, die ik zonder poespas met je wil delen.

Mijn keuzes voor de Top 2000 van 2016

mijn keuzes voor de top 2000 van 2016

Kan je de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/qKasFVG4h5E

LEES OOK  Minder werken - Work less

Eerder deelde ik mijn lijstje ook al op Facebook, dus wil je deze inkijken, vergeet dan niet door te klikken.

En dit jaar heb ik er zelfs een Spotify lijst van gemaakt. Zoek mij op (mrsstilletto) en volg me, dan weet je direct wat ik allemaal draai en natuurlijk kan je dan ook deze Top 2000 lijst afspelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.