VLOG Eeterij op Wielen Foodtrucks

VLOG Eeterij op Wielen Breda

Elke woensdag komt er een nieuwe video of vlog online op mijn YouTube kanaal Mrs.Stilletto. Deze week neem ik jullie graag mee naar Eeterij op Wielen, waar ik afgelopen zondag was.

VLOG Eeterij op Wielen Foodtrucks

Foodtrucks

Tijdens het weekend streek Eeterij op Wielen weer neer in Breda, om alle Brabanders uit de omstreken te trakteren op lekkere hapjes vanuit foodtrucks geserveerd. Helaas werkte het weer niet heel erg mee, want het heeft het hele weekend geregend. Toch kan ik niet zeggen dat het mensen tegen hield. Ik geloof dat het zelfs nog iets drukker was dan vorig jaar toen ik hier ook naartoe ging. Met parapluutjes kom je natuurlijk ook een heel eind. Ook ik heb me niet ingehouden dit jaar, ik heb zelfs nog meer verorberd dan het jaar ervoor. Ben jij benieuwd wat ik allemaal heb gegeten? Lees dan verder!

Oester, Spaans en lemon curd

Ik ben begonnen met een oester. Het was eigenlijk de bedoeling dat alleen T. een oester kreeg (voor haar verjaardag) maar toen ik er stond dacht ik; what the heck, ik heb er ook wel zin in. Ik moet zeggen dat ik in het verleden vaker oesters op heb, maar toen viel het nog een beetje tegen. Zo opvallend hoe je smaak kan veranderen door de tijd.

Na de oester nam ik een gazpacho, daar ben ik altijd weg van. Ik vind het zo heerlijk verfrissend! Omdat ik een warm bord paella bestelde, heb ik eerst de paella gegeten en erna ben ik verder gegaan met mijn gazpacho. Toen was er even een onzekerheid: Zullen we lekker crêpes eten? Nou, toen ik zag dat de crêpes toch echt wel verkocht werden voor €4 vond ik dat persoonlijk toch echt een beetje overdreven. Dus ging ik naar de buren om daar een lemon curd te bestellen. Die werden geserveerd in glaasjes en die kregen we – inclusief dekseltje – mee naar huis. Die kan ik weer mooi gebruiken voor mijn jam of ik stop er iets anders in. Ben er zelf dus erg blij mee!

LEES OOK  28 September - Shop till you drop!

Marokkaans en Turks

We namen ook even een kleine rustpauze met een zoete Marokkaanse muntthee. Ik was even vergeten dat ze het altijd zoet drinken, je raakt zo gewend aan de Hollandse manier van muntthee drinken. En voor we vertrokken nam ik nog baklava mee (zooooo lekker) en een frisse ananas smoothie. Al met al? Ik zat vol! En het was lekker! Op het einde van de dag ging zelfs de zon nog schijnen. We are lucky bastards. Ik heb echt genoten van het samenzijn, wat kan een mens daar gelukkig van worden.

Natuurlijk heb ik ook een leuke vlog gemaakt om julie de hele dag mee te nemen en te laten zien hoe die Eeterij op Wielen is. Ik vind het superleuk om een vlog elke week te maken, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Benieuwd naar de reacties en hoe Eeterij op Wielen er uit ziet? Check dan mijn VLOG!

VLOG Eeterij op Wielen in Breda

Ben jij wel eens op Eeterij op Wielen geweest of een ander foodtruckfestival?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.