VLOG High Wine Rotterdam

VLOG High Wine Rotterdam

Woensdag = videodag! Vandaag heb ik weer een leuke VLOG voor jullie in de aanbieding, want niet zo lang geleden ging ik met mijn (blog)vriendin Nadia een high wine doen in Rotterdam.

Nostra

We zochten natuurlijk van tevoren goed uit waar we de high wine wilden doen. De voorspellingen van het weer waren goed, dus wilden we het liefst een plek waar je eventueel ook buiten kunt zitten. Natuurlijk was het op de dag zelf best grijs, maar vooruit de weergoden waren ons goed gezind en het was wat warmer dan de dagen ervoor. Nadia had de keuze gegeven tussen de Euromast en Nostra, maar omdat ik met het openbaar vervoer kwam en alleen een treinkaartje had (ik heb geen OV-kaart) heben we uiteindelijk voor Nostra gekozen. Op loopafstand van het centraal station en in de Van Oldenbarneveltstraat.

Als leading tekst op hun site staat:

Pure en verse ingrediënten zijn de basis voor de gevarieerde en heerlijke lunchkaart. Nostra Lunch Winebar heeft een ruime collectie, met name Europese, wijnen die bijna allemaal per glas worden geschonken.

Die wijnen per glas, die klonken direct goed en de ambiance zag er leuk uit, dus voor ik het wist had Nadia gereserveerd en was alles in kannen en kruiken. Op naar Rotterdam!

VLOG High Wine Rotterdam

Op een zaterdag hadden we afgesproken en haalde Nadia me op van het station. We vertrokken lopend, zij met haar fiets aan de hand naar het restaurant. We vroegen ons een beetje af toen we aan kwamen hoe een high wine in zijn werk gaat, dus vroegen we uiteindelijk maar wat we konden verwachten. We mochten kiezen uit de wijnen tot €6 per glas en dat mocht wit of rood zijn. Ga dan maar lekker uitzoeken! Als een kind in een snoepwinkel haha!

LEES OOK  6 Februari - Chirping birds

Natuurlijk kregen we bij de wijntjes ook nog lekker eten. Benieuwd naar wat we nu precies kregen? Check dan vooral mijn vlog voor al het lekkers!

VLOG High Wine in Rotterdam

Kan je deze video niet zien? Klik dan op de titel hierboven en dan kom je uit bij mijn YouTube vlog.

Heb jij wel eens een high wine gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.