Vlog Supernatural Fan Meet-Up

VLOG: Supernatural Meet-Up in Amsterdam

Zoals jullie afgelopen zondag wel in mijn Diary hebben kunnen lezen, was ik zaterdag 9 januari naar Amsterdam toe voor een Supernatural meet-up. Daar heb ik gevlogd en die is vandaag online gekomen. Kijk jij mee?

#SPNFamily

De Supernatural Meet-Up begon op de Dam in Amsterdam als meetingpoint. Van daaruit zijn we naar een café gegaan om met elkaar te lunchen en te kletsen over alles wat met Supernatural te maken heeft. Welke characters vinden we leuk, welk seizoen, welke aflevering? Maar we bespraken ook veel persoonlijke dingen. Wat me op viel was dat iedereen heel erg open was, we zijn écht een #SPNFamily.  Ook hadden de meesten geprobeerd iets van Supernatural aan te trekken. T-shirts van #AlwaysKeepFighting of hoodies, kettingen met een Supernatural thema. Heel erg leuk om te zien!

Vlog Dutch Supernatural Fan Meet-Up

 

Supernatural bespreken

Na de lunch vertrokken we naar de grachten om een fanmovie te schieten van maximaal 9 seconden. Dat was hilarisch, want het moest tegelijk en er moest niet te veel verkeer door het beeld heen gaan. Dat hebben we daarom meerdere keren opnieuw moeten opnemen. Na het opnemen, hebben we een videochat gedaan met een Amerikaanse Supernatural fan en vervolgens gingen we op zoek naar een plek met wifi zodat we konden skypen met Brianna (actrice die in Supernatural voorkomt) die in een film speelt, waarvan het script door één van de aanwezigen is geschreven. (Kom op jongens, hoe cool is dat!?) Helaas kregen we geen contact en ben ik voordat ze de director en de actrice gesproken hebben naar huis gegaan samen met een paar anderen.

LEES OOK  VLOG Familie uitje Landal Greenparks Landgoed 't Loo

Het was een superleuke dag!

Wil je meer video’s van mij zien? Abonneer je dan op mijn kanaal, dat doe je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.