favorieten #9 vote for love

Favorieten op maandag #9 – Vote for Love

Wekelijkse kost met favoriete momenten, films, tips en meer. Deze week is mijn ultieme tip en favoriet Vote for Love:

Favoriete initiatief: Vote for Love

Geertje Couwenbergh, een geweldig mens en schrijver, heeft op haar initiatief de Vote for Love campagne opgezet met Happinez Magazine. De boodschap? Ga stemmen op 15 maart met je hart. Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd als kind om te stemmen en ik had een heel gepassioneerde geschiedenis leraar die ook anderen liet inzien hoe belangrijk het is dat wij nog steeds gaan stemmen. Ik weet dus dat ik 15 maart naar de stembus ga. En ik probeer zo goed mogelijk met mijn hart te stemmen. Ga jij ook naar de stembus?

favorieten #9 vote for love

Favoriete post: Abu Dhabi

Helemaal vanuit Abu Dhabi kreeg ik een kaartje van mijn vriendin uit Tsjechië. Wat leuk hè om zulke dingen te krijgen 🙂

Favoriete print: Briefpapier en gedessineerde enveloppen

Wat een lol als zoiets moois op je deurmat valt! Ik ben verliefd op de enveloppe en om maar te zwijgen van het leuke postpapier dat ik kreeg – met grammofoonplaten en oude camera’s op de achtergrond. De inhoud was ook fijn. Wat ben ik blij dat er nog steeds mensen zijn die brieven en kaarten versturen.

retro emaille

Favoriete cadeau: Retro emaille

Mijn tante kwam op visite en nam mee: Prachtige rode emaille pan, schalen en een supergeweldige, f-ing awesome, fluitketel. Nou ja, niet helemaal een fluitketel, but nonetheless een ketel. Ik vind hem zo enorm mooi! Ik ben erg blij met deze cadeautjes. Die geef ik een mooi plekje in mijn huis. LOVE!

LEES OOK  Eten en drinken in Utrecht - Op hotspot onderzoek in de stad met De Domtoren

Favoriete top 10: De beste thrillers

En als laatste vond ik het leuk om te lezen over de 10 beste thrillers volgens Joanna Goddard (die ik al een eeuw volg ofzo). Er zaten best wat titels tussen die ik ook heb gelezen. Wat vind jij van deze top 10? Bekijk haar artikel hier: http://cupofjo.com/2017/02/10-best-thrillers-of-all-time/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.