VLOG Confessions of a kluskneus

Confessions of a kluskneus part 2

Op 18 juli kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We waren enthousiast om direct aan de slag te gaan en het huis een eigen feel te geven. Inmiddels zijn we een paar weken verder en heb ik wat confessions. Ik ben namelijk een kluskneus.

Welkom bij Confessions of a kluskneus part 2.

Want na 1 filmpje kan het natuurlijk niet stoppen. Waar liep ik nu weer tegenaan? Waar werd ik vrolijk van? Let op: Ik vloek weer als een bootwerker. Dat zijn jullie misschien niet van mij gewend in mijn video’s en op mijn blog. Maar dan weten jullie nu alvast een extra feitje van mij: Ik vloek als een tierelier, vooral in slechte situaties kan ik dat heel erg goed. Oepsie.

VLOG Confessions of a kluskneus

Klunsprojecten

Zo ging ik verder met het debacle slecht pakkende verf op de muur. Kwam ik nog een probleem tegen, maar was ik ook heel happy. En natuurlijk nemen we even een kijkje op zolder waar my love heel hard bezig is om dat alvast af te krijgen.

Eervolle vermelding

Een korte eervolle vermelding moet absoluut naar de verf gaan die we hebben gekocht. Dankzij de VGZ in Roosendaal zijn we nu goed voorgelicht en kwamen we met een pot Wijzonol thuis. Dat verft gewoon heel erg fijn! #nonspon Het scheelt echt een hele hoop wat voor verf je hebt, ik merk nu het verschil. Met goede verf ben je sneller klaar en heb je bovendien een veel strakker resultaat.

Comment, like, subscribe

Benieuwd? Check it out! Ben jij tegen hetzelfde probleem aan gelopen en weet jij de oplossing? Vergeet niet om een comment achter te laten. Als je het een leuke video vond, like hem dan en je kan je altijd op mijn kanaal abonneren. Elke woensdag komt er een nieuwe video online.

LEES OOK  Carnavalsnummers

Confessions of a kluskneus part 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.