VLOG Confessions of a kluskneus

Confessions of a kluskneus

Op 18 juli kregen mijn man en ik de sleutel van ons nieuwe huis. We waren enthousiast om direct aan de slag te gaan en het huis een eigen feel te geven. Inmiddels zijn we een paar weken verder en heb ik wat confessions. Ik ben namelijk een kluskneus.

Kluskneus

Tsja, het hoge woord is er uit. Ik ben eigenlijk geen echte klusser. Ik wilde het dolgraag leren maar mijn lieve vader had er of geen geduld voor om elke klus van voor naar achter aan me uit te leggen, of hij wilde me gewoon graag helpen en deed een klus ‘even snel’ voor me. Hoewel ik 8 jaar geleden in het huurhuisje ging wonen en alles ‘zelf’ heb gedaan, heb ik toen dus niet zo veel kunnen leren. Vooral omdat mijn vader mij soms voor was met bepaalde klussen, terwijl ik boven een deur aan het schuren was.

Kennis

Van mijn vader kan ik de kennis helaas niet meer overnemen omdat hij 5 jaar geleden is overleden. Dus dan moet je het allemaal gewoon zelf aanpakken. Dat gaat alleen niet altijd zo makkelijk!

Instapklaar

Het huis dat we gekocht hebben was gelukkig zo goed als instapklaar. Er kwamen slechts een paar kleine dingen aan het licht tijdens het klussen: de laag muur in de hal zat los en de verf pakt voor geen meter in de woonkamer.

Latexverf pakt niet

Die woonkamer is echt een verhaal apart. Ik heb inmiddels al meer dan 8 uur verven en verschillende blauwe plekken en blaren erin gestoken en nog zien de wanden er niet uit. Er zitten vlekken in, strepen op. En dat na het afnemen van de wanden, voorstrijk en speciale voorstrijk tegen de vlekken. Daar ben ik dus echt totaal niet blij mee. Benieuwd naar alle frustraties die ik kreeg tijdens het klussen? Of benieuwd naar de werkzaamheden?

LEES OOK  A Flower a Day

Kijk dan zeker even naar mijn vlog:

Confessions of a kluskneus

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn video. Ik houd jullie op de hoogte hoe het er allemaal aan toe gaat in huize Van Loon!

VLOG Confessions of a kluskneus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.