De trailer van 50 Shades of Grey

De trailer van ’50 Shades of Grey’ is uitgekomen!

Op Valentijnsdag kunnen we allemaal genieten van het verhaal van ’50 Shades of Grey’ dat is verfilmd. Dus kinky scènes in alle bioscopen… toe maar.
Ik heb het boek/de boekenreeks niet gelezen en ik hoor graag van jullie of ik dit echt nog moet doen, of niet. Ik wil namelijk best graag naar de film, al is het alleen maar om Jamie Dornan te zien. De sexy ‘huntsman’ uit Once Upon A Time. De hele boekenreeks heb ik aan mij voorbij laten gaan. Iets in de trant van: Iedereen leest het, dus misschien is het wel rubbish (ja, ik zit zo vreemd in elkaar) aangezien IE-DE-REEN er lyrisch over spreekt, zelfs de degelijke buurvrouw van op de hoek. Dus waarom zou ik de boeken nog lezen, als er nu ook een film uitkomt, die ik vooral – ik geef het eerlijk toe – alleen maar hoef te zien vanwege Jamie Dornan.

Jamie Dornan

Ik heb al eerder aangegeven dat ik Jamie een onweerstaanbare man vindt, dus een avondje bioscoop waarbij ik constant naar zijn gezicht en niet te vergeten mooie lijf mag kijken, noem ik geen straf (pun intended).

Zie hier de trailer:

Kijk jij al uit naar de verfilming? Of laat je deze aan je voorbij gaan? Hij komt uit op Valentijnsdag 2015.

LEES OOK  Confessions of a kluskneus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.