what's in your bag purse honest video

What’s in your bag? The HONEST video

Op YouTube kan je honderden video’s en vlogs vinden over dames die vertellen wat er in hun tas zit: What’s in your bag of What’s in my bag. Maar zit er ook maar 1 bij die serieus haar troep voor de camera uit haar tas haalt? Nee, want het zijn nepvideo’s vol met geselecteerde producten en prachtige flatlays. Netjes van tevoren ingestudeerd en goed over nagedacht.

Realitycheck

Vandaag echter, maak je kennis met de menselijke kant van de What’s in your bag video. Ik heb namelijk wel voor de camera alle shit die ik de afgelopen weken heb verzameld in mijn handtas opgenomen. Klaar om het met jou te delen. Want ik vind dat we allemaal wel een dosis realiteit kunnen gebruiken.

Full disclosure

Mijn tas is nooit echt heel erg opgeruimd en ik krijg vaak de vraag wat ik toch in godsnaam allemaal met me meesleep. Nou, die vraag kan ik nu eindelijk beantwoorden. De video duurt iets langer dan wat ik normaal gesproken nastreef, maar dan heb je ook wel de full disclosure.

Engelstalig

Let op: Deze video is voor de verandering in het Engels. Maar ik neem aan dat mijn lieve lezers Engels goed begrijpen. Mocht ik her en der de mist in gaan met mijn Engelse taal, neem het me niet kwalijk: het is niet mijn moedertaal.

Opgeruimd staat netjes

Ikzelf heb na het maken van deze video en het uren editen (ja, er zitten dus veel voorwerpen in mijn tas) maar meteen mijn tas opgeruimd. Ik heb spullen weggegooid en spullen op hun plek gelegd en mijn tas lijkt zowaar weer een beetje lichter en overzichtelijker! Ik hoop van harte dat ik het vol kan houden de komende tijd. We zullen zien hoe lang dat duurt.

LEES OOK  No Bra Day

Veel plezier met de eerlijkste video van What’s in your bag:

What’s in your bag? The HONEST video

Kan je de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/HA6DCCsnn3o

Mocht deze video je goed bevallen, vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Elke woensdag komt er een nieuwe video online. Deze probeer ik altijd rond de 5 minuten te houden. Cause we’re all busy bees, aren’t we?

 

what's in your bag purse honest video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.