Lilith ontbijt hotspot Rotterdam

Lilith: All day breakfast in Rotterdam

Nee, ik ben geen reclame aan het maken voor een fastfood restaurant, dat laat ik over aan mijn lieve Jared P. Nee in plaats daarvan, neem ik jullie mee naar lunchroom/ontbijtplek Lilith in Rotterdam.

Afgelopen maandag had ik een date met mijn vriendin D. We komen allebei van ver, dus besloten we in Rotterdam af te spreken – bijna halverwege. We hebben altijd een boel te vertellen aan elkaar, maar het allerbelangrijkste: Daar moet wel bij gegeten worden. Ik had 3 spots voorgelegd en zij mocht kiezen en het werd de spot waar ikzelf het hardst om moest lachen in mezelf: Lilith. Supernatural fans snappen mijn enthousiasme.

Lilith ontbijt hotspot Rotterdam

Lilith

Lilith kan je vinden aan de Mauritsstraat 217 in Rotterdam. Lekker in het centrum en niet ver van het station. Ik kon zelfs voor de deur parkeren, mazzelaar! Lilith heeft geen vaste kaart, op de muur staat geschreven wat je allemaal kan krijgen. Gelukkig kan de eigenaresse ook meer uitleg geven als je daar behoefte aan hebt. Mijn date D. koos scrambled eggs op brioche brood en ik koos voor Eggs Benedict op getoast brioche brood.

De hele dag ontbijten 🍳 bij Lilith in Rotterdam. Hmmm dit was een lekker gerecht. #nomnom #latergram Link in bio!

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

De hele dag ontbijten

Mijn eggs benedict zijn precies goed, nog lekker warm en samen met het brood en de spinaziebladeren en de door mijzelf als extra gekozen parmaham – OOOOOVERheerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Alleen… weet je nooit of ze er de week erna nog op staan. Wat dan het concept precies is van Lilith? De hele dag kunnen ontbijten in een relaxte atmosfeer. En laat ik nu net van all day breakfasts houden! Ook kan je er terecht voor een goede bak pleur, gezien er op het pand ‘coffee’ staat aangegeven. Helaas moet ik het jullie verschuldigd blijven, ik hou niet van bakkies troost, ik houd het bij thee dus ik kan er geen oordeel over vellen. De bediening is aardig maar soms een beetje aanwezig met hun “wil je nog wat bestellen?” maar liever één keer te veel dan één keer te weinig, toch? Het interieur is simpel maar ik ben helemaal wild van de kleur die ze op de muren hebben gedaan. Daarnaast is het gewoon enorm gezellig: vooral vanwege de leuke oude muziek die gedraaid wordt. Ik heb nog een paar jeugdherinneringen geShazam-ed 🙂 Het enige nadeel? De ventilatie is niet zo top en op een regenachtige dag zoals afgelopen maandag, staat de condens al op de ramen. Je kan vragen of mensen wat minder zouden willen hijgen, maar ja… (grapje natuurlijk) Daardoor besloten D. en ik uiteindelijk toch Lilith te verlaten om weer wat lekker, frisse lucht te pakken. Maar dat mag ook wel na een stevig ontbijt.

LEES OOK  Love Parade Duisburg - het Duisburgdrama

Wil jij ook eten bij Lilith?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.