Sex and the City – Ladies Night

Toen Sex and the City the movie uitkwam enkele tijd geleden was ik er als de kippen bij. Gezien het feit dat ik Sex and the City de allerleukste serie aller tijden vind (sorry Dean/Jensen, Supernatural is ook geweldig, maar deze liefde is anders) moest ik natuurlijk naar deze film toe. In mijn bioscoop was er een Ladies Night en daar heb ik toen erg van genoten.
Natuurlijk keek ik nu al maanden van tevoren uit naar die ene avond, waarin de zaal gevuld zou zijn met fashionista’s en mede-liefhebbers van Sex and the City want… deel twee kwam er aan!! Hij stond al maanden van tevoren gemarkeerd met een dikke kring eromheen in mijn agenda: Het is zo ver!!! SATC 2 in de bioscoop!
Ik zocht het web lang geleden wekelijks af of mijn bioscoop deze keer weer een Ladies Night zou houden. En dat deden ze. De kaartjes werden besteld en we hadden geluk: een dag voor de landelijke première gingen wij – alle dames die van SATC houden – naar Sex and the City 2. We werden onthaald met een lekker glaasje, mijn moeder zetten we alvast met haar gebroken been (ai) neer in de zaal en er waren stands van allerlei bedrijfjes.

Voor wat er ook gezegd word over SATC, bij mij kan het natuurlijk niet stuk, maar het leuke is dat het toegankelijk is voor iedereen. Zelfs als je de serie niet gezien hebt. De verhaallijn is niet schokkend diepzinnig, nee, dat niet. Het is een film waar je voor gaat zitten en gewoon van gaat genieten, het is simpel en leuk. Wat wil je nog meer? Wij dames willen immers ook wel eens een avondje gewoon met de voetjes omhoog zonder zich constant bezig te houden met verborgen thema’s. Dat doe ik wel een andere keer, SATC moet gewoon leuk en herkenbaar zijn. En of het dat was! De meiden waren weer terug en al liet de film niet veel shots van New York, mijn new love of my life, zien; toch had ik het idee dat de serie weer even terug was. Nostalgie! De outfits waren weer geweldig en dat allemaal dankzij onze geliefde Patricia Field die zelf soms nogal hysterisch kan overkomen maar ook deze keer weer een prachtig staaltje werk heeft afgeleverd.
De personages waren herkenbaar en de problemen die ze allemaal hadden ook. Hilarische momenten met de meiden onderling, ik heb een geweldig leuke avond gehad.

LEES OOK  Een heel fijne Kerst in 2015

Aan het einde kregen we allemaal een goodiebag mee en hadden we weer een geweldig leuke avond gehad.

Wat vond jij de mooiste outfits? Wat vond jij de leukste scene van SATC? Ik ben zo benieuwd wat anderen er van vonden! En… denk je dat er een SATC 3 kan/gaat komen? Ik zou mijn blog vol willen gooien met foto’s van de girls maar helaas heb ik daarvoor geen rechten dus zal ik gewoon verwijzen naar de website van de film: Klik hier voor SATC info, filmpjes en foto’s/
Mocht je nog niet zijn geweest, dan raad ik je toch aan om te gaan. Vond je de eerste film wat magertjes? Dan denk ik dat nummer 2 je kan verrassen omdat het hier meer om de groep meiden gaat en al hun avonturen. En heb je niemand om mee te gaan? Ga dan gewoon alleen, want je kunt een avond bioscoop en SATC niet missen.

Maar nu heb ik één vraag: Willen de dames die er zo geweldig fashionable uit zagen met de SATC Ladies Night zich misschien meer vertonen in openbare gelegenheden en tijdens het uitgaan? Ik heb het idee dat ik een beetje alleen sta in mijn fashion-style… 🙂 En gezien de Ladies Night hoeft dat niet!

 

PS Blij dat de rumours over Mr. Big niet waar waren. (Dat hij vreemd zou gaan while in Londen)

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.