summer to do list 2015

Summer to do list 2015

De zomer is nu echt hier en als de zomer er is, hebben we massaal zin in leuke dingen doen. Daar heb ik ook zin in en daarom maakte ik een Summer to do list voor 2015 met de leukste dingen om te doen. Ik moet nog even wachten voor ik een lange vakantie heb, eind september vertrek ik naar San Francisco. Waardoor ik deze summer list extra hard nodig heb om het maximale uit mijn zomer te halen:

Een cocktail en BBQ party geven

Lekker met wat vrienden cocktails drinken en een barbeque houden. Wie houdt er niet van? En bovendien heb je helemaal geen reden nodig om een feestje te geven, toch?

Naar het strand

Naar het strand gaan is toch wel een essentieel onderdeel van de summer list. Ik overleef niet zonder zee. Nu is dat misschien lichtelijk overdreven maar het zout van de zee en het zand van het strand… hemels! Ik ben altijd helemaal in mijn hum als ik naar het strand ga. Heb jij dat ook? Tijd voor minimaal één bezoekje.

Een activiteit doen die je nooit eerder hebt gedaan

Nothing says summer als dingen voor de eerste keer ervaren. Als je ouder wordt (guilty) komt nieuwe dingen doen steeds minder vaak voor. Terwijl je juist mooie nieuwe herinneringen maakt door jezelf eens uit te dagen iets anders te doen. Ga dus naar die cursus beeldhouwen, spring uit dat vliegtuig in een tandemsprong en ga naar die workshop waar je ook nieuwe mensen leert kennen.

LEES OOK  26 Mei - Bikini

Een film in de bioscoop kijken

Als het slecht weer is – en dat kan best eens gebeuren tijdens onze Nederlandse zomer – ga je gewoon lekker naar de bioscoop. Op de een of andere manier komen er altijd veel leuke films uit in de zomer, kies er eentje en ga lekker alleen. Je hoeft echt niet altijd met iemand naar de bios te gaan.

Een festival bezoeken

Festivals schrééuwen zomer! We hebben tegenwoordig zo veel keus, ieder weekend (of beter gezegd: bijna elke dag!) is er weer een leuk nieuw festival te bezoeken. Kijk wat er allemaal te doen is en kies een leuk festival uit. Dompel je onder in de festivalsfeer, dans op fijne klanken van de DJ/band en geniet van het festival food.

summer to do list

Je in bikini wagen

Ongeacht je figuur of uiterlijke imperfecties (You are beautiful! Just the the way you are) spring jij gewoon in bikini het water in. Laat je niet weerhouden! Ik pleit voor meer zelfliefde. Iedereen heeft wel iets aan zijn lijf wat hij minder mooi vindt. De één vindt zich te dik, de ander vindt zich te dun… Kijk eens in de spiegel en lach breed naar jezelf. Jij mag er zijn! Dus hop, trek die bikini aan en op naar het strand.

Zelf ijsjes maken

Ik ga deze zomer me wat meer verdiepen in verschillende soorten ijsjes. Je kan ze maken met yoghurt, of lekkere waterijsjes maken. Ik heb er al helemaal zin in! Even kijken of ze de lekkere kant-en-klare perenijsjes kunnen toppen.

LEES OOK  Muziek van de zomer

Een zomerfotoalbum bijhouden

Als je nu alle foto’s goed bijhoudt tijdens de zomer, heb je aan het einde ervan een geweldig leuk album om terug te kijken op de zomer en wat je allemaal gedaan hebt. Ik ben al begonnen met mijn polaroids. Ik heb ze in een klein album gedaan van de Hema en ik word nu al happy als ik er doorheen blader. Foto’s van La Palma, Eeterij op Wielen, Zuid-Frankrijk en nu al de eerste zonnestralen in Nederland. Happy 🙂

Limonade maken

Afgekeken van Team Confetti moet het mij toch ook wel lukken om lekkere limonade te maken. Ik ben ook helemaal into het icetea maken, daar heb ik lekkere kits voor gekregen en de ingrediënten hiervoor zijn nog niet op, dus ik kan voorlopig nog even vooruit. Toch wil ik ook eens from scratch limonade maken. Dat past toch perfect bij de zomer! Welke smaak zou jij kiezen?

Nieuwe zomerschoenen kopen

Because you’re worth it. Ik heb 100 paar schoenen. Kidding, zo veel heb ik er niet, maar ik heb er wel een heleboel. En toch kan ik wel weer een paar heel fijne zomerschoenen gebruiken. Die lopen als een zonnetje, geen pijn doen aan mijn voeten en niet tussen de tegels blijven hangen.

 

Wat wil jij allemaal gaan doen deze zomer? Vergeet niet om ook zo een fijn zomerlijstje te maken!

2 reacties

  • Sheelagh

    Fijn lijstje! De meeste dingen doe ik altijd wel in de zomer! Ik heb deze zomer alleen geen festival op de planning… Maar vorig jaar deed ik Pinkpop èn Lowlands dus dat telde dubbel 🙂 Limonade maak ik nooit, ik maakte wel zelf ijsthee vorige week. Heerlijk! Alvast een heel fijne zomer gewenst 🙂

    • Nancy

      Wow twee flinke festivals vorig jaar inderdaad, maar hee je gaat dit jaar trouwen! Daar kan geen festival tegenop! IJsthee heb ik ook gemaakt inderdaad, maar ik wil me toch eens gaan wagen aan de real deal van limonade. Ik heb al een paar leuke recepten gezien, dus wie weet dat ik er nog over blog. Jij ook een hele fijne zomer, geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.