supernatural fan

Supernatural fan

Supernatural addict

Goedemorgen, ik ben een Supernatural addict. Ik zou het misschien niet zo snel een addict noemen, maar voor het eerst in mijn leven ben ik wel een fan. Jawel, kijk maar:

Als kind adoreerde ik 2 Unlimited maar was ik te jong voor concerten van ze. Dat betekende in de regel: Veel muziek van ze luisteren, ze nadoen voor de spiegel en – toen eindelijk TMF in ons dorp verkrijgbaar was – hun clips kijken. Oh en plakboeken vol natuurlijk en een video waarin ik elk item over een van hen opnam. Ik heb het nog in mijn boekenkast liggen want it sparks joy.

Maar daar hield mijn obsessie op, als tienermeisje was ik nergens van geobsedeerd (behalve een bepaalde jongen op mijn school dan). Ik luisterde niet naar Take That, ik juichte dat ze uit elkaar gingen want ik vond het een verschrikkelijk dweperige band. De Backstreet Boys had ik ook glad niks mee. Peter André hing wel boven mijn bed, maar dat was meer omdat ik daar nog plek had en hem wel leuk vond om naar te kijken. Ricky Martin hing in mijn kluisje maar dat kwam omdat ik zijn muziek leuk vond – lacherige vriendinnen die me vertelden dat hij gay was liet ik maar praten. Het zou mij wat interesseren dacht ik dan: Ik vind zijn muziek gewoon leuk en hij zag er best appetijtelijk uit. Maar echt nog een idool hebben, of fan zijn van iets of iemand? Nee, dat kwam niet meer echt voor. Ik dacht eigenlijk dat ik er overheen gegroeid was. Fan zijn past eigenlijk ook veel meer bij simpele tienermeisjes die krijsen als ze een man zien waar ze tegenop kijken. Toch?

Mijn Supernatural DVD Collectie

Fan virus

Fout dus: Ik werd ouder en dan ineens word je aangestoken met een nieuw virus. Een virus dat ik nog niet kende. Ik ben namelijk fan. Nog steeds geen extreme die-hard fan (daar ben ik misschien toch te nuchter voor) maar onmiskenbaar een fan. En wel van Supernatural. Deze serie heeft me echt vanaf seizoen 1 in de greep. Niet alleen vanwege het verhaal, maar ook vanwege de leuke spelers. Ik zal heus niet de competitie kunnen aangaan met andere ‘echte’ fans, die elke aflevering kunnen meepraten en de namen van de afleveringen uit hun hoofd kennen (ik ben geen Becky*) maar ik ben desondanks een fan. Ik sta te popelen als er een nieuw seizoen uitkomt en ben heimelijk verliefd (sorry lieve echtgenoot van me) op de jongens. Ik wil alles volgen, overal bij zijn en volg elke speler die ook maar een beetje interessant is op social media. Dean, Sam, Bobby, Castiel, Charlie, Kevin en Balthazar om maar een paar characters te noemen (het zijn overigens Jensen, Jared, Jim, Misha, Felicia, Osric en Sebastian in real life – see? Addicted). Hierdoor weet ik dat ze een nieuw liefdadigheidsproject opstarten, een geweldige treasure hunt organiseren, tegen hun koffie zingen of in een nieuwe serie gaan spelen. En dat vind ik nog leuk om te weten ook! Ik steun ze namelijk door dik en dun. A true fan.

Mijn tweede item gekocht van het liefdadigheidsproject Always Keep Fighting

 

LEES OOK  Nancy's zomerweken - Summer list #3

Dutch Comic Con

Ik miste onze eerste Comic Con 2015 omdat ik een heel verjaardagsweekend had, maar verjaardagen of geen: Volgend jaar ben ik erbij! (Lieve geeks, unite! Laten we met elkaar gaan) Dit jaar moest ik een beloved character van de serie missen. Osric Chau was er en hij speelt Kevin, de profeet. En zo miste ook nog eens een paar andere interessante mensen die op de Comic Con kwamen. Ik heb de eerste gemist, maar zal zeker bij de tweede aanwezig zijn. You can count on me Supernatural Family!

#SPNFamily

Het leuke van de #SPNFamily (jaja, ‘we’ hebben een hashtag) is dat het normale mensen zijn. Ja, natuurlijk zitten er wacko’s tussen – ongetwijfeld. Maar ik bedoel dat het voornamelijk mensen zijn die gewoon ook blij zijn voor de mannen uit de serie als ze gaan trouwen of kinderen krijgen. Die gewoon even een praatje willen maken met de personages en de mensen achter de personages en ermee op de foto willen. Daarmee maak je al hun dag. Ik heb geen idee hoe het qua hysterie eraan toegaat, maar ik denk dat het lichtelijk meevalt. Ik weet het niet 100% zeker maar ik geloof wel dat de #SPNFamily een heel trouwe groep mensen is, die de spelers ook door dik en dun steunen. En nu mag het zo zijn dat er een Nederlandse bijeenkomst gepland staat: Een bijeenkomst voor Supernatural fans in het park. Nu is het toevallig zo dat hier voornamelijk vrouwen voor hebben aangemeld, maar ik weet ook dat er veel mannen Supernatural fan zijn. Dus heren: UNITE! We zijn nu eenmaal allemaal fan van dezelfde leuke serie 🙂

Blij met mijn eerste item: Het AlwaysKeepFighting shirt

Ben jij nu ook superbenieuwd geworden naar die serie waar ik me suf op pin op Pinterest, of waar ik in zijn geheel nu over zit te praten? Houd jij van humor en spanning? Sci-fi en fantasy? Dan is Supernatural echt een serie voor jou! 40 minuten lang nemen twee broers het op tegen alle bovennatuurlijke slechtheid in de wereld. Om ons, onwetenden, te beschermen.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 46 + 47 - Queen Experience, DCC en een sterrenrestaurant

I am hooked, are you?

 

(Tegenwoordig wordt het uitgezonden op zondag, SBS9, rond 23:30)

*Alleen voor Supernatural fans is dit een begrijpelijke referentie.

supernatural fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.