Unboxing Goodiebag AdFactor

Vandaag, voor het eerst in al die tijd dat ik blog, zet ik een video van mij specifiek voor het bloggen online! Eind juni ging ik naar de workshop van Moderne Hippies in samenwerking met AdFactor en daar kreeg ik aan het einde van de workshop een goodiebag. Omdat ik niet eerder een unboxing blog heb gemaakt, laat staan een unboxing video, is dit allemaal wat nieuw voor mij. Dus: Extra spannend!

Ik had de video zelfs ge-edit via een programma, toen ik het later wilde uploaden bleek dat ik mijn video niet kon uploaden. (Werkelijk, #FML) Tijd voor een goed programma dat ik regelmatig kan gebruiken… Ik was op dat moment redelijk gefrustreerd maar omdat ik weet dat je soms risico’s moet nemen en omdat ik vond dat het niet langer kon wachten… heb ik de video hoe dan ook geupload, maar dan zonder fancy titels en andere effecten. Kijk jij even mee naar de Unboxing van de Goodiebag van AdFactor?

Unboxing Goodiebag AdFactor

Als je hem niet kan zien, klik dan hier: http://youtu.be/DMJeKU6RKhI

Natuurlijk zou ik het heel erg tof vinden als je je ook op mijn YouTube kanaal zou abonneren. Like, like, like!

LEES OOK  Favourite songs - Recent times

2 reacties

  • Nadia

    Leuke goodies hoor. Alleen volgende keer wel voor de camera gaan zitten hoor 🙂 of heb je dat bewust niet gedaan?

    X

    • Nancy

      Ik heb me laten inspireren door Lisanne van Lisanneleeft.nl waar ze met een unboxing ook alleen de goodies liet zien. De volgende keer zal ik voor de camera gaan zitten! En het kan zomaar zijn dat dat moment niet lang meer duurt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.