Video Sinterklaas haul 2015

VIDEO Sinterklaas (haul)

Jawel, ik heb voor vandaag zowaar een echte Sinterklaas haul video waarin ik je laat zien wat ik allemaal heb gekregen voor Sinterklaas. Aangezien het niet echt een shoplog is, heb ik het maar voor de gekkigheid een haul genoemd. Wil jij weten hoe erg ik ben verwend? Kijk dan naar mijn video:

Sinterklaas haul 2015 video

Kan je de video niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/OtIHwJSLlaA

Ik moet duidelijk nog steeds into het vloggen komen. Ik heb de video twee keer opgenomen, de ene keer was hij niet goed te zien vanwege het slechte licht. En deze keer was het licht wel oké maar wilde mijn camera de eerste minuten niet scherp stellen. Hierdoor hebben jullie mijn inleidende kletspraatje gemist, die ik graag bij dezen nog wil delen. Ook moet ik bekennen dat niet alles te zien is op de video, dan merk je dat je het schermpje mist die anderen wel hebben. 😉

Sinterklaas is echt mijn favoriete feestdag in december. Al sinds ik klein ben maak je me niet gelukkiger dan samen te zijn met Sinterklaas. De illusie is ook heel lang gebleven en dat vond ik enorm fijn. Ook toen ik moest bekennen ’the jig’s up’, vierden we nog steeds Sinterklaas. Bij mijn schoonfamilie heb ik Sinterklaas gevierd en hier heb ik drie cadeautjes gekregen: De DVD van Supernatural Seizoen 10. Ik ben een enorme Supernatural fan en ik wist dat mijn budget volledig op zou gaan als ik dit zou vragen, maar it is money well spent. Rituals Magic Touch body cream en een kaars. Daarnaast mogen we altijd wat te snacken vragen en inmiddels zijn de truffelkruidnoten en de salt&vinegar chips al op.

LEES OOK  Lilith: All day breakfast in Rotterdam

Sinterklaas bij mijn familie vierden we op 5 december, maar een dag van tevoren kwam mijn lieve vriendin N. langs om mij een eenpersoons theepot te geven met muntthee. Ook een heel fijn cadeautje waar ik erg blij mee ben. En ik ben nog veel meer verwend door Sinterklaas…! Wil jij weten wat ik allemaal kreeg? Vergeet dan niet om mijn video te kijken en je te abonneren op mijn kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.