video kijken weekend films van 2016

Video’s voor je weekend

Ontsnappen in video

In het weekend wil je soms lekker veel rust aan je hoofd en binnen cocoonen. Of je hebt een megadruk Sinterklaas weekend, gevuld met familie waar je veel van houdt maar af en toe aan zou willen ontsnappen. Nou, dat kan! Door heel even de onderstaande video’s te kijken. Als je ze niet kunt zien, klik dan op de titel, dan opent er vanzelf een nieuw venster met het filmpje.

Ikea – The Other Letter

Een reclame van het Zweedse bedrijf waarin ouders een brief van hun kinderen krijgen. Een kleine tearjerker als je er gevoelig voor bent. En dat rond deze feestdagen…!

 

Americans try Dutch sweets

Het is een oud filmpje, maar toch leuk om te zien wat ze van onze snoepjes vinden. Vooral dat ze zo dol zijn op de stroopwafels. Dit hebben wij ook gemerkt toen wij op vakantie waren en ik stuur ze ook graag op als cadeautje naar buitenlandse vrienden.

Supernatural – Skyfall

Voor de fans van Supernatural, een mooie clip van Supernatural beelden op Adele’s Skyfall. Altijd oppassen voor spoilers (in dit geval tot seizoen 8)!

Adele at the BBC: When Adele wasn’t Adele but was Jenny!

Speaking of which: Je hebt deze video toch al wel gezien?

Netflix and Chilling

Michelle Phan (en haar team) laat zien hoe je een leuke avond met je vrienden kan hebben, inclusief Netflix en chillen. Bovendien is deze video echt mijn voorbeeld. Zo wil ik ook video’s kunnen maken. Ooit… She is such a pro and inspiration.

LEES OOK  Best bekeken video's van 2017 - MrsStilletto YouTube channel

Social media survival guide

In deze video laat Nadine en haar vrienden op een grappige manier zien hoe je het beste met issues op internet kunt omgaan. Alles gebaseerd op social media zoals: Instagram, Twitter, Youtube en Snapchat.

Heb jij recentelijk nog leuke filmpjes gezien die je met me wilt delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.