writing computer bloggen bloggers blogpauze

MrsStilletto neemt even een Blogpauze

Ha lieve mensen, het is jullie vast niet ontgaan dat ik heb gezegd dat ik niet zo goed in mijn vel zit. Dat is ook zo, maar dat heeft vaak meerdere oorzaken. Daarom kies ik nu voor een blogpauze. Ik wil de komende tijd eventjes focussen op mijn toekomst, met wat ik wil en wat ik ga doen in het komende jaar. Dit wil ik zowel in mijn professionele als mijn privéleven doorvoeren.

Kleine blogpauze

Dat betekent voor nu even een kleine blogpauze. Dat klinkt heel zwaar maar dat valt reuze mee. Sowieso kunnen jullie op woensdag een leuke VLOG of andere video van mij op mijn YouTube kanaal verwachten (heb jij je al geabonneerd?) en elke zondag komt zoals altijd mijn Diary online. Ik wil de komende tijd gebruiken om mijn doelen voor het jaar op te schrijven en misschien mijn blog aan te passen. Ik denk dat het voorjaar daar uitermate geschikt voor is, zeker nu de bloemen beginnen te bloeien, de lammetjes in de wei rondlopen en alles weer groeit en bloeit. Ik wil zelf ook groeien en dat mijn blog met mij meegroeit en mee bloeit.

Dit is voor mij ook nieuw en ik voel dat ik tijd nodig heb voor reflectie. Normaal gesproken bleef ik altijd door bloggen en zeker sinds enkele jaren zorg ik dat er met regelmaat iets online komt te staan. Ik wil alleen niet dat de tijd waarin ik vrij heb, mijn zelfontplooiing in de weg staat omdat ik iets online moet zetten. En toen ik laatst uit eten ging en hier met mijn lief over sprak, kwam ik tot de conclusie dat dit op het moment wel zo is.

LEES OOK  Nancy the surf babe

writing computer bloggen bloggers blogpauze

Het idee is verder dat er iets online komt wanneer er iets online komt en dat ik niet vast zit aan bepaalde dagen. Met uitzondering van de woensdag en de zondag waarop altijd iets online komt. De maandag en vrijdag zullen nu tijdelijk optioneel zijn.

Ik hoop natuurlijk dat jullie dit geen probleem vinden en ik hoop na mijn pauze juist 10x beter terug te komen, met nieuwe content waar jullie je in vast kunnen bijten.

Bedankt voor jullie steun, begrip en vooral trouwe bezoek. Tot snel!

Love Nancy

2 reacties

  • Sheelagh

    Ik hoop dat je er met jezelf uitkomt meis! Bloggen doe je voor de lol, dat is het belangrijkste. Dus als je er even niet mee bezig wilt zijn omdat je je op jezelf wilt richten zeker doen! Al post je een maand niks, moet kunnen toch? Ik blijf wel komen 🙂

    • Nancy

      Dank je wel Sheelagh! Het is altijd fijn om te horen dat een ander het begrijpt. Het valt allemaal wel reuze mee, maar ik merkte dat ik mijn vrije tijd in zette om te bloggen terwijl ik misschien met mijn blog en mijn (werk)toekomst een iets andere weg in wil slaan. Maar als je alles volgens de gebaande paden blijft doen, kom je geen steek verder. Vandaar de blogpauze. Ik ben heel blij om te horen dat je er ook bent als ik weer terug kom! 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.